2777
2789
عنوان

دخترای مجردچهل سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 58 پست
فکر خوبیه ولی امان از بعضی قوانین امیدوارم این قانون رو اصلاح کرده باشند تحقیق کنیه جا خونده بودم به ...

خیر به دختر بچه می دهند فقط دختر می دهند و اتفاقا زیاد سخت نمیگیرند جدیدا

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

چه ربطی داره؟؟

منم نمیفهمم ربطش رو

قانون غلطیه به نظر خودمم 

ولی قوانین عجیب وجود داره تو این مملکت 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر به دختر بچه می دهند فقط دختر می دهند و اتفاقا زیاد سخت نمیگیرند جدیدا

تو یه سایتی نوشته بود به دختر مجرد دختر معلول یا مریض میدن فقط 

ایشالا که قانون رو درست کرده باشند و بچه سالم بدن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من ۳۵ ساله ام. هرروز که میگزره میفهمم تنها پشت و پناهمم بابامه. خواهر برادرم نمیتونم هیچ توقعی داشته ...

واي ٣٥ اصلا سني نيست ك بخاي ب مجردي و تنهايي و اينا فكر كني يا بياي بگي بالا ٤٠ ساله ها چطورن..

حتي بالاي٤٠ هم ٤١ با ٤٥ خيلي فرق داره

چون يك بخشي از ازدواج و محدوديت سنيش برا خانمها سن باروري هست 

٣٥ اوج جواني و زيبايي و انتخاب بهترين همسر براي خانمها هست 

ي طوري حرف زدي فكر كردم از منم بزرگتري

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

باید به خودت متکی باشی من وقتی بابام فوت شد فهمیدم الان نه تنها به خودم متکی ام و کارهای خودم و می ک ...

مریضی و بیمارستان چیکار میکنی؟

نمیترسی؟

احساس بی پناهی نداری؟

اینکه کسی نیست حمایتت کنه؟

من مالی مشکل ندارم ولی خب 

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
تو یه سایتی نوشته بود به دختر مجرد دختر معلول یا مریض میدن فقط ایشالا که قانون رو درست کرده باشند و ...

چون من شخصا در این مورد تحقیق کردم چنین چیزی نبوده حتما شایعه بوده یا سایت معتبر نبوده

چون من شخصا در این مورد تحقیق کردم چنین چیزی نبوده حتما شایعه بوده یا سایت معتبر نبوده

از سایت خبرگزاری خونده بودم از این سایت های خبری معروفم بود فکر کنم

ایشالا که بچه سالم بدن

نه اینطور نیست بچه سالم میدن

از سایت خبرگزاری خونده بودم از این سایت های خبری معروفم بود فکر کنم

ایشالا که بچه سالم بدن

واي ٣٥ اصلا سني نيست ك بخاي ب مجردي و تنهايي و اينا فكر كني يا بياي بگي بالا ٤٠ ساله ها چطورن..حتي ب ...

اتفاقا خیلیم خوشحالم بشدت برای اهدافم تلاش میکنم

ولی خب به اینام فکر میکنم و با اینکه همه شرایطم خوبه خواستگار مناسب ندارم و نداشتم

شاید اصلا ادم خوب پیدا نشه البته برای خدا کاری نداره ولی خب خدام منو نگاه میکنه کاری نکرده 

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
عزیزم من تاپیک های شما رو دنبال می‌کنم ،می‌بخشید میپرسم اگر دوست نداشتید جواب ندید. چند وقت پیش یه ت ...

ببخشید چجوری میشه تاپیک یکنفره رو دنبال کرد؟

اینجا میشه کسیو فالو کرد ؟

مریضی و بیمارستان چیکار میکنی؟نمیترسی؟احساس بی پناهی نداری؟اینکه کسی نیست حمایتت کنه؟من مالی مشکل ند ...

نه والا الان هر چند ماه جراحی لثه می کنم ماه قبل دوبار جراحی لثه کردم دکتر هم تنها می رم کارهام و خودم می کنم نمی ترسم فعلا کارم به بستری نکشیده ولی نمی ترسم در کل