2777
2789
بچه ها کمکم میکنید چطوری به شوهرم بگم دوستم برای خودم و خودش وقت گرفته تو کلینیک نوین... شوهرم میگه ...

بگو پول بدست میاد ولی سن الانو دیگه سال دیگه نداریم 

برای چی میخواهید برید؟ مشاوره یا درمان؟ مگه چندسالته؟؟

من برای درمان و ازمایشام ببرم چی میگن...مشکل اساسیم چیه....

من ۲۹ سالمه...۳ ساله اقداممم...تو این سه سال خیلی دکتر رفتم...ولی هر کس یه چیزی میگه بی نتیجه

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میره به راحتی .من امشب مهمونام هنوز میخوان ساع ۱۰بیان ..باز اخر شب میام 

منم میام...فعلا کار دارم....

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

کجایین؟؟

من به شوهرم گفتم ....گفت اصلا حرفشم نزن فعلا تا ببینیم چی میشه.....الان اصلا شرایطمون خوب نیست...چون پول نداریم یعنی ما نباید بچه دار شیم.....این ماه هم بهش فرصت میدم...ماه دیگه اگه منو نبره دکتر وسایلمو جمع میکنم میرم خونه مامانم....چون واقعا خسته شدم...بخاطر بی پولی درمان نشم...

کجایین؟؟   من به شوهرم گفتم ....گفت اصلا حرفشم نزن فعلا تا ببینیم چی میشه.....الان اصلا شرایطم ...

من مهمونام تازه رفتن ...حالا ناراحت نباش تو ناراحتی تصمیم نگیر 

امشب خالم اینا خونم بودن یه دختر داره ۱ساله ینی بعد من هیچ نوه دختری نداشتن تا این یکی ..همش بغل من بود باخودم گفتم خدایا یکی ازینا نصیب ماهم بکن 

من مهمونام تازه رفتن ...حالا ناراحت نباش تو ناراحتی تصمیم نگیر 

چکار کنم هر بار برای دکتر دعوا داریم....دیگه خستم....بخدا....نه باید احبار باشه رو سرش...منم داغونم از داخل....اصلا حرف حالیش نیست میگه پول نیست کار نیست اوصاع مملکت خرابه....

خوب من چکار کنم...امدم ما پولدار نشدیم من نباید برم دکتر...

خانوادمم بفهمن منو دکتر نمیبره....دعوا راه میندازن...

موندم به اونا جی بگم همش میگن برو دکتر...اگه شوهرت نمیبرن بیا ما ببریمت..

امشب خالم اینا خونم بودن یه دختر داره ۱ساله ینی بعد من هیچ نوه دختری نداشتن تا این یکی ..همش بغل من ...

ان شاالله میده....شما چند وقت اقدامی مشکلت چیه؟؟