2777
2789

سلام بچه ها من خسته شدم از وقتی پسرم دنیا اومده هرروز خونمونه با اینش کنار اومدم اما میاد گند میزنه یهو به خوابش اعصابم خورد میشه امروز ظهر پایین بودم بعد اومدم خونمون شیرداشتم میدادم و چشاشو بسته بود بخوابه تاپ تاپ هی در زد که غذا درست کردم برای پسر انگار گشنگی داره میکشه اینجا پسرمم صداشو شنید بیدار شد الان هلاکه هنوز خوابش نبرده کاروانسرا شده خونمون

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم

درو ببند هرچی در بزنه باز نکن الکی بگو خواب بودم نفهمیدم دوبار که اینجوری کنی میفهمه دیگه نمیاد

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تویکاری کن امشب برین خونشون بعدبهش بگوامروزاینقدرپسرم گریه میکنه هااااسرظهرشماکه درزدی من توخواب وبیداری بودم ترسیدم انگارشیرم خشک شده پسرمم ازاونموقع کلافست.بزاردیگه نیاد

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

یکی از این لطف مادرشوهر میناله

یکی مثل من همش میگه اونا که روبرو هستن، میدونن من زائو  هستم چرا یه لقمه نمیدن دستم یا یه بشقاب غذا! یا بیان دو ساعت بچه رو نگه دارن   تا من اوضاعم بهتر بشه

خدایا از گناهانم بگذر... همانگونه که از آرزوهایم گذشتی...
درو ببند هرچی در بزنه باز نکن الکی بگو خواب بودم نفهمیدم دوبار که اینجوری کنی میفهمه دیگه نمیاد

ببین انقدر پشت هم در میزنه و صدا میکنه پارت میکنه

منم اوایل همینجور بود خونمون، بخاطر بچم که نوزاد بود هرروز مادرشوهرم و خواهر شوهرام تا ساعت یکه شب نمیرفتن خونشون، باز من هیچی نگفتم ولی شوهرم دیگه کلافه شده بود،دیگه نمیدونم چی گفت و چیکار کرد دیگه کم کم شد دوهفته یبار، الانم که کرونا هست تو شیش ماه دوبار یک ساعت اومد رفت

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد
با شوهرت صحبت کن ، تند نگو آروم و شمرده بگو هم بچه داره اذیت میشه هم من ، یا خونه ی مستقل بخر یا رفت ...

تازه یکسال و خورده ایه اومدیم یعنی خونشو ساخت یه هوای ما و ما کلی خرج کردیم فعلا نمیشه رفت ازینجا 

دقیقا منم توی یه ساختمانم الان بچه ام ۸ ماهشه همون اوایل کلاه کافوری سرم گذاشتم اول که مدام زنگ میزدند  دیگه تلفن خونه رو کشیدم بیرون موبایل هم قانون شد روی سایلنت بشه 

بعد میومدند رکش خونه ام یچه رو ببینیم وای بسشه خوابه حتی خوابم بود نیشستم انقدر فک میزدند تا بیدار بشه دوبار بردمش خونشون دیدند خیلی اذیته چندبارم شوهرم گفت دیگه هروقت بیدار شد زنم چندبار توروز میاردش بچه رو ببینید 

دیگه مراعات کردند الحمدالله

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
منم اوایل همینجور بود خونمون، بخاطر بچم که نوزاد بود هرروز مادرشوهرم و خواهر شوهرام تا ساعت یکه شب ن ...

وای خوش به حالت هرروز این خونه ماس مهربونه خوبه اما خیلی کارای رو مخ داره دخالتا و ادای دایه های مهربان تر از مادر و