2777
2789
عنوان

کیا با مادرشوهر تو یه ساختمونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 18 پست
دقیقا منم توی یه ساختمانم الان بچه ام ۸ ماهشه همون اوایل کلاه کافوری سرم گذاشتم اول که مدام زنگ میزد ...

آخ آخ دقیقا اون اوایل تازه دنیا اومده بود که دیوونم کرده بودن صبح صبح راه میوفتادن بچه منم کولیکی تازه صبح میخوابید اونا خواباشونو کرده بودن میومدن بر..نن تو خواب ما تلفنم ما کشیدیم 

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم
وای خوش به حالت هرروز این خونه ماس مهربونه خوبه اما خیلی کارای رو مخ داره دخالتا و ادای دایه های مهر ...

آره آدم بچه رو میخوابونه یه کم آرامش بگیره یا بکاراش برسه هی میان بیدارش میکنن میندازن به جونت میرن، خودشون باید درک کنن هردقیقه مزاحم نشن حالا که درک نمیکنن شوهرت اگه یجوری با خوبی بهشون بفهمونه که کارشون درست نیس خیلی برات خوب میشه

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از این لطف مادرشوهر میناله یکی مثل من همش میگه اونا که روبرو هستن، میدونن من زائو  هستم ...

عزیز دلم متوجه میشم چی میگی منم نمک نشناس نیستم ولی مراعات چیز خوبیه آدما داشته باشن

تویکاری کن امشب برین خونشون بعدبهش بگوامروزاینقدرپسرم گریه میکنه هااااسرظهرشماکه درزدی من توخواب وبی ...

😄😄😄😄نه بابا اینجوری ازم برنمیاد من