2777
2789
عنوان

ناموسا تکلیفمون چیه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 91 پست
منکه یه ماهه نه اخباری دنبال میکنم نه جایی که راجب کرونا حرف میزنن میمونم...همه جام میرم میگردم وال ...

عزیزم شما این تصمیم و برای شخص خودت گرفتی ولیکن ممکنه شما جایی بری و ناقل باشی یه نفر ک بیماری زمینه ای داره درگیر کنی واقعا این طرز فکر راجع ب این بیماری جواب نمیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم چند روز پیش مریض شد رفت دکتر میگه اونجا یه خواهر و برادر مادرشونو آورده بودن دکتر .مادره آزما ...

دقیقا

الان دوتا از اقوام ما بدون عروسی رفتن سر زندگی گفتن اگر تا سال آینده تموم شده بود سالگرد ازدواج میگیریم

عوضش نه حق الناس به گردنشونه نه عذاب وجدان دارن دیگه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
واقعا تا وقتی ک مردم خودشون ب فکر نباشن درست نمیشه واقعا من اینستا میرم میبنیم ک چقدر راحت همه تولد ...

یعنی با این وضع واقعا اصلا تموم میشه؟؟

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
خب شاید عمر من و شما هم نباشه ولی این درست نیست که ناقل باشه و هم خودش هم بقیه رو اذیت کنه 🤗

اره منم منظورم این نبود ک ول بچرخن و بقیه رو مریض کنن میگم هر کی مریضی رو بگیره اگه عمرش بدنیا نباشه میره همسایه ما پیرمرد ۹۰سالع کلی مریضی داشت گرفت وخوب شد ولی نوه اش ۲۰ساله بود هیچ مریضی زمینه ای نداشت مرد بنده خدا 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
منکه یه ماهه نه اخباری دنبال میکنم نه جایی که راجب کرونا حرف میزنن میمونم...همه جام میرم میگردم وال ...

خوب خواهر گلم شاید دور از جون شما گرفته باشیو اصل بیماری یه ذره هم خودشو نشون نده جزو ۸۰ درصد باشین اونوقت حساب کنین میتونین تو یه روز چند نفرو آلوده کنین ....خطرناکه 

خودخواه نباشیم واقعا به فکر بقیه خانواده ها هم باشیم نزاریم پدر یا شوهر یا مادر یا....به خاطر سهل انگاری ما جزو ۲۲۱ نفر باشن...😔😔😔

بعد اینجا همه خوش خشونشونه😑 عروسی تولد مهمونی😐 تازه یه چیزی هم بگیم بقیه کاربرا طرفداری میکنن که م ...

در واقعا به ف......میریم عشقم😆😆😆

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
دقیقا الان دوتا از اقوام ما بدون عروسی رفتن سر زندگی گفتن اگر تا سال آینده تموم شده بود سالگرد ازدو ...

دمشون گرم 

اطراف ما که یا عروسی میگیرن .یا که طرف میبینی ۴۰سالشه نشسته منتظر کروناست بره عروسی بگیره .هیچ جوره از عروسی نمیگذرن 

به کدامین گناه من اینجا متولد شدم😂😂

من ناراحت نیستم چرا اینجا متولد شدم اما هیچکدوم از کسانی که توی این چند سال دست و هورا برای اینا کشیدن رو حلال نمیکنم.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مردم فقط به خاطر دوهزار پول مجبورند برن بیرون و کار کنن لطفاً یه نگاهی به امضای منم بندازین

میشه در مورد امضات یکم توضیح بدی که دیگه چجوریاس

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
در واقعا به ف......میریم عشقم😆😆😆

دیگه نمیشد اونو بگم😂💙 

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕