2777
2789

تا حالا شده تهِ دلت حس کنی که دیگه هیچی مثل قبل نیست؟ انگار یه چیزی کمه، یه نوری گم شده تو زندگی پر از سرعت و شلوغی‌مون؟ 😔 همه‌مون گاهی تو یه دوراهی می‌مونیم، یه گره می‌افته تو کارمون که هیچ جوره باز نمیشه، یا یه غم سنگین میشینه رو دلمون که حتی حرف زدن ازش هم سخته... 💔

اما می‌خوام امروز یه خبر فوق‌العاده بهت بدم، یه کلیدِ طلایی برای باز کردن همه‌یِ این گره‌ها! یه نورِ امید که می‌تونه زندگی‌تو زیر و رو کنه و بهت نشون بده خدا چقدر نزدیکه و چقدر عاشقته! 😍 این راز، چیزی نیست جز "قصیده‌ی طوبی"؛ یه گنجینه‌یِ بی‌پایان که از دلِ پاک و پرنور یکی از اولیایِ خاصِ خدا، علامه محمد موسی روحانی بازی (رحمه‌الله)، به ما رسیده. 💎

قصیده‌یِ طوبی، فقط یه اسم نیست، یه شعرم نیست؛ این یه نفسِ تازه از بهشته، یه زمزمه‌یِ جادویی با خدا! 🎶 یه راهه که می‌تونی نام‌هایِ زیبایِ خدایِ مهربونمون (اسماء الحسنی) رو به زبون بیاری و با هر کلمه‌اش، قلبِ کوچیکت رو به اقیانوسِ بی‌کرانِ رحمتش وصل کنی.🌊

فواید خواندن قصیده طوبی بی‌شمار است. به برکت اسماء الحسنی به خواست خدا، از هر بلا و بیماری در امان است. در اینجا به برخی از فواید اثبات شده آن اشاره می‌کنیم.

(1) رزق و روزی زیاد می‌شود. 

(2) بیماری لاعلاج درمان می‌شود. 

(3) هر سختی آسان می‌شود. 

(4) مشتریان مغازه بیشتر می‌شوند. 

(5) کسب و کاری که به دلیل جادو تعطیل شده بود، فعال‌تر از قبل می‌شود. 

(6) اثر جادو برطرف می‌شود. 

(7) درد قلب و معده و غیره برطرف می‌شود.

(8) پرتاب سنگ توسط جن در خانه متوقف می‌شود.

(9) اثر جن برطرف می‌شود.

(10) خواب‌های بد و ترسناک برطرف می‌شود. 

(11) اگر زنی عقیم و نازا آن را بخواند، خداوند متعال به او فرزند عطا می‌کند.

(12) گمشده‌اش پیدا می‌شود. 

(13) کسی که از خانه فرار کرده است به زودی برمی‌گردد.

(14) اکسیری ثابت شده برای مطیع و فرمانبردار کردن قلب‌ها است. 

(15) در یک مورد پیروزی حاصل می‌شود.

(16) دشمن دفع می‌شود و ضرر او از بین می‌رود.

(17) مجردها به زودی ازدواج خواهند کرد.

(18) پیشنهاد ازدواج پذیرفته خواهد شد.

(19) اگر فرزندان به دنیا بیایند و بمیرند، زنده خواهند ماند.

(20) خواندن آن هنگام رفتن به سفر، به خواست خدا، برکت و بازگشتی ایمن را به همراه خواهد داشت.

و....

این فواید حتی بدون عامل شدن نیز حاصل خواهد شد.البته عامل شدن، اثری قوی مانند آتش ایجاد می کند.سه راه برای عامل شدن این شعر وجود دارد.

آن را سه بار در روز به مدت ۴۱ روز بخوانید، سپس روزی یک بار آن را بخوانید.

به مدت ۴۱ روز، هر روز ۱۱ بار آن را بخوانید. سپس بعدازآن هرروزیک مرتبه بخوانید

سه روزاعتکاف کنید و روزه بگیرید. در طول روزهای اعتکاف، روزانه ۲۱ بار آن را بخوانید. سپس یک بار دیگر آن را ادامه دهید.

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

یک تاپیک دیگه هم زدم راجبش میتونیدببینید

لطفادوستانتون روتگ کنید

قصیده طوبی درگوگل پلی هست میتونیددانلودکنید

واگرکسی خواست میتونه درخواست بده باهم شروع کنیم

التماس دعا🌱

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنویسم تو گوگل قصیده طوبی میاد؟

شایدهمون تاپیکم روبیاره ولی فروشگاه یاهمون گوگل پلی داره 

آخه من اپل استور دارم همچین چیزی نداره

SunniOnline

اینجاببین پیداش میکنی تویوتیوبم کلیپش هست

تو رو خدا استاتر تو رو قرآن قسمت میدم دعا کن انشالله اصلا پدرم من و عزیزانم رو دعوا نکنه و کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و هیچ وقت هیچ بهانه ای برای شک کردن و تهمت زدن به من و عزیزانم پیدا نکنه😭

تو رو خدا استاتر تو رو قرآن قسمت میدم دعا کن انشالله اصلا پدرم من و عزیزانم رو دعوا نکنه و کتک نزنه ...

عزیزم🥺

این قصیده روبخون حل میشه خواهرم💔🫂

تو رو خدا واسم بخون بخدا تو شرایط خیلی بدی هستیم مثل مرغ سر کنده می مونیم😭😭

عزیزم توتوخونه بخون تاتاثیرکنه من خودم سه تاختم دارم نمیرسم🥺

تا حالا حاجت گنده گرفتی؟؟

گنده مثلاچقدر؟