2777
2789
عنوان

ناموسا تکلیفمون چیه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 91 پست
امار امروز ٢٢١ نفره؟

بله  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
منم درگیرم ولی بنظرم هرکس عمرش بدنیا نباشه از طریق همین ویروس میره حالا هرچند سال ک باشه با بیماری ب ...

خب شاید عمر من و شما هم نباشه ولی این درست نیست که ناقل باشه و هم خودش هم بقیه رو اذیت کنه 🤗

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه یه ماهه نه اخباری دنبال میکنم نه جایی که راجب کرونا حرف میزنن میمونم...همه جام میرم میگردم

والا بلاخره یا میگیریم میمیریم یا زنده میمونیم حداقل مردیم اخرا عمرمونو تو خونه قرنطینه نباشم درو دیوار نگاه کنیم 

من خرابم بنشین زحمت آوار نکش...نفست باز گرفت این همه سیگار نکش:)
یعنی از اون موقعی که همه کشور قرنطینه بود هم بیشتره و دولت کاری نمیکنه

دولت همین جوری نشسته داره بدبختی ملتو نگاه میکنه ....

رحمان سیاسی شدی؟؟؟

من متنفرم از سیاست ...تف 😂😅😂

مردم فقط به خاطر دوهزار پول مجبورند برن بیرون و کار کنن لطفاً یه نگاهی به امضای منم بندازین

اگه همه فقط میرفتن سرکار وضعیت این‌نمیشد بحث اصلا کسانی ک برای کار میرن بیرون نیست همسر منم سرکار میره ولی ما هیچ جا نمیریم شاید ده روزی یه سر نیم ساعته ب خانواده هامون داریم میطنیم اونم فاصله دار هستیم دلم تنگ شده برای بوسیدن پدر و مادرم بعد اینستا میبینم همه مهمونی و ... واجب نیست ک

چون صاحبش ی ماشین رشوه داد. مجوز دادن باز باشه مجموعه.

همون دیگه وقتی میگم خاک برسرشون با این مملکت داری برای این چیزاست

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مامانم چند روز پیش مریض شد رفت دکتر میگه اونجا یه خواهر و برادر مادرشونو آورده بودن دکتر .مادره آزمایش داده بوده گفته بودن کرونا داره .میگه دختره سنش هم خیلی بالا بود داشت گریه میکرد میگه گفتم حالا گریه نکن خوب میشه .دختره گفته جمعه عروسیمه واسه این دارم گریه میکنم 

گفتم حالا خدا رو شکر زود فهمیدن یه مجلس آدمو میخواستن آلوده کنن 

من نمیدونم چه کاریه اصرار دارن حتما باید عروسی بگیرن

همه اخر میگیرن ضعیفا نابود میشن پاسازی جهانی😐سلام بر چین😍

تازه یه بیماری دیگه هم اومده اسمش هست تب خیارکی که فقط سی و شیش ساعت زنده میمونه هر کی بگیره و اینم از چین اومده

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
همین الان اعلام کرد چرا مردم به خودشونو خانوادشون اینقدر بی اهمیت شدن!     الان اینهمه ف ...

اره واقعا مثلا فک میکنن ما که نمیگیریم بقیه میگیرن

نمیدانم ، اطلاعی ندارم