2777
2789
عنوان

ناموسا تکلیفمون چیه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 91 پست
میشه در مورد امضات یکم توضیح بدی که دیگه چجوریاس

عزیزم برای توضیحات بیشتر لطفاً به آیدی من در تلگرام پیام بدید اونجا توضیحات کامل در اختیار شما قرار می گیره

سلام دوستان من مشاور و نماینده هلدینگ بین المللی شرکت دانش بنیان هستم واین به شغل اینترنتی رسمی و معتبربا درامد بالا و تضمینیاز تمام اقشار جامعه دعوت ب همکاری میشوددانشجویان کارمندان سالمندان اساتید افراد در مشاغل ازادو حتی خانم های خانه داربا دوره اموزشی رایگان کار با سایتو پشتیبان اموزشیبا درامد روزانه دست کم 100 هزار از داخل منزل یا محل کار فعلیتانافراد علاقه مند به ایدی زیر پیام دهند@SaraNodratzehi

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمشون گرم  اطراف ما که یا عروسی میگیرن .یا که طرف میبینی ۴۰سالشه نشسته منتظر کروناست بره عروسی ...

🤦‍♀️

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من ناراحت نیستم چرا اینجا متولد شدم اما هیچکدوم از کسانی که توی این چند سال دست و هورا برای اینا کشی ...

ایران خدایی کشور بینظیریه ولی خوب ادارش نمیکنن میدونی چی میگم که...اخرشم تعلیق میشم😂😂😂

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
بچه یازده ماهه بدون هیچ بیماری زمینه ای فوت شده بود

میدونم خیلیا که فوت میکنن کاملا سالم و جوون هستن خیلی ها هم کا بیماری زمینه ای دارن خوب میشن

اگر نظرت مخالفه منه ریپلای نکن چون احتمال رنگی شدنت هست 
آفرین به همچین طرز فکری انشاله خوشبخت باشن 🌷

الهی آمین

ممنون عزیزم  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ایران خدایی کشور بینظیریه ولی خوب ادارش نمیکنن میدونی چی میگم که...اخرشم تعلیق میشم😂😂😂

آرررررره  

یعنی با این وضع واقعا اصلا تموم میشه؟؟

نه والا. ب خدا برادرم متولد ۵۷ ابان عقد کرد قرار بود اردیبهشت عروسی اش باشه ب خاطر کرونا میگه دیگه بدون عروسی بریم سر خونه زندگیمون با عروسمون با هم صحبت کردن میگن ک واقعا نمیشه جون همه رو ب خطر بندازیم انشالله بعدا ببینیم چی میشه سالگرد عقد میگیریم فوقش یکی دو سال دیگه. ما ک درک نمیکنیم‌ادمایی ک عروسی میگیرن این وضعیت

اخبار گفته دو سال دیگه میره ولی واااقعا به نظر شما با این طرز رعایت کردن میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا هیچی مشخص نیست   

دست در دست هم دادیم که کرونا مارو نابود کنه به خداااا.... کرونا با هیچ کسی شوخی نداره به خدااااا خط ...

ما هم زیاااد سخت نمیگیریم ولی بعضیا دیگه خیلییی بیفکرن اصلا به هیچ جاشون نیسته

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
الان خواهر من توی درمانگاه بوده گرفته خانوادش هم گرفتن دوستم پزشکه اونم گرفته  حداقل به این ب ...

خواهرم بشم مردم اصلا گوششون به این حرفا بدهکار نیست که ...میگن به درک به ما چه

نمیدانم ، اطلاعی ندارم 
خواهرم بشم مردم اصلا گوششون به این حرفا بدهکار نیست که ...میگن به درک به ما چه

چی بگم، دودش توی چشم خودشون میره

خدا به هممون رحم کنه

دولت همین جوری نشسته داره بدبختی ملتو نگاه میکنه .... رحمان سیاسی شدی؟؟؟ من متنفرم از سیاست ...

اتفاقا من عاشق سیاستم ولی تف به بوووووووق دیگه سانشور بشه😂😂😂😂

نمیدانم ، اطلاعی ندارم