2777
2789
عنوان

بدن درد و سرماخوردگی در ماه آخر

364 بازدید | 9 پست

سلام خانما من الان 36 هفته و 4 روزم.ازدیروز  بدن درد شدید دارم کل شبو نخوابیدم تبم بالاتر از 36 نمیره و سرفه خشک ندارم.فقط چن روز بود بیحال بودم.اابته شوهرم قبل من مریض بود که الان تقریبا خوب شده.کسی راهکاری داره بشه راحتتر تحمل کرد؟ 1 دونه استامینفون 325 انداختم ولی میگن تو ماه آخر بیشتر مصرف بشه باعث بیش فعالی میشه.خواهش میکنم اگه تجربه ای دارین بگین خیلی تو اذیتم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتونو قرنطینه کنید با ماسک ودستکش برون برید تا سه هفته خونه خونواده هاتون نرید تورو خدا انتقال پید ...

عزیزم من دوهفته دیگه زایمانمه باید معاینه هفتگی برم همینم کارمو سختتر کرده

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
خودتونو قرنطینه کنید با ماسک ودستکش برون برید تا سه هفته خونه خونواده هاتون نرید تورو خدا انتقال پید ...

درضمن ما از اول کرونا تا امروز بدون ماسک و دستکش بیرون نرفتیم حتی زمانی که کسی نمیزد

گلم شاید کرونا باشه بدن درد وبیحالی علایمش هست 

یکی از علائمشه دیگه.من علائم دیگه ای ندارم.همچنین همسرم.هیچ علائمی از کرونا نداشت و خوب شد تموم شد.البته میدونستیم الان کوچیکترین علائمو داشته باشی همه میگن کرونا داری ولی ما جلو کولر موندیم اینطوری شدیم میدونیم کرونا نیست