2777
2789
عنوان

تیغ زدن ابرو

484 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من ابروهام به خاطر تاتو و فک کنم استرس خیلی کم شده ، می خوام با تیغ یه هفته ابروهامو بزنم تا وقتی درمیاد پر بشه.کسی تجربه اینکارو داره؟؟؟

تعداد رای : 21
نظرسنجی
بزنم
1
4%
نزنم
16
76%
بزنم بعد یه چی واسه تقویتش بزنم
4
19%

روغن کرچک بگیر بزن خیلی تاثیر داره دیدم که میگم

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن کرچک روغن   زیتون و وازلین و یه دونه ژل ویتامین eقاطی کن بزن بعد یه ماه  تاثیرشو میبینی

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 

نه اصلا نزن کپسول دیافیت رو بگیر بعد غذا بخور اگه میخوای زودتر جواب‌ بگیری سوراخش کن محتویات داخلش رو شب موقع خواب بمال رو ابروت صبح بشور برای رشد و قطع مژه و ابرو عالیه

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️

وازلین رو که میگن پایه نفتی داره نباید استفاده کنی ، روغن زیتون و نارگیل هم استفاده کردم ولی تاثیری ندیدم

کرچک و فندق رو قدیم ترها میزدیم یادمه خوب بود

ولی خب لامصب تاثیر تیغ هم خیلی زیاده

محصولات سریتا هم که الکی گرونه بااینکه ایرانیه 

کپسول دیافیتم نشنیده بودم ، ژل ویتامین ای هم باز گرونه

چیکارکنم پس؟🤪🤪