2777
2789
اره داشتم میگفتم وقتی ۹ سالم بود مامانم با اینکه خودش خیلی مذهبیه بهم گف منو بابا به عنوان پدر مادرت ...

میتونم درک کنم که بدای یه مادر سخته که بخواد انقد به بچش اونم مخصوصا دختر اعتماد داشته باشه ولی اینکار باعث میشه دخترتون‌به واسطه اعتماد شما هرکاریو نکنه و به خودش اجازه نده از اعتمادتون سو استفاده کنه.......

من مامانم به هیچ وجه گوشیمو چک نمیکنه مگر اینکه خودم بهش چیزیو نشون بدم هروقت درو میبندم تو اتاقمم حتما در میزنه میاد تو و هیچوقت وقتی گوشی دستمه و دارم کاری انجام میدم صفحه گوشیمو نگا نمیکنه در صورتیکه یه مادر قطعا اجازه داره هروقت بخواد دخترشو چک کنه گوشیشو نگا کنه و اگه داره کار اشتباهی کرده نظارت کنه

و کلا از بچگیم شدیدا بم اعتماد به نفس میده همیشه حتی وقتی بچه بودم تو خرید لباساش ازم نظر میخواد و واقعا هم طبق نطر من خریدشو انجام میده.....تو جمع دوستانو مهمونیو...... همیشه ازم تعریف میکرد مخصوصا بچه تر که بودم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی هست اینجا یا من دارم برا خودم مینویسم؟😂😂🤦‍♀️

بگو عزیزم

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

عزیزم چن تا خواهر برادرید؟

یه خواهر ۳ ساله دارم فقط......

که‌ اینم بخاطر من بود.....

مامانم همیشه میگه اکه اصرارای تو تبود هیچوقت دوباره بچه دار نمیشدمو اینقدر درد نمیکشیدم.....

حقم داشت بنده خدا اخه خیییییلی بد ویاره و خیلی تو حاملگیش عذاب کشید

یا همین الان که اومد تو اتاقم گوشیشو بزنخ به شارژر من دید بیدارم گف اع فک کردم خوابیدی میدونم که خیلی دلش میخواست بدونه و واقعا هم حقش بود که ازم بپرسه این وقت شب واسه چی بیداری یا داری جیکار میکنی با گوشی ولی نپرسید چون انقدی بم اعتماد داره که بدونه کار بدی نمیکنمو میگه خودت دیگه بزرگ شدی من نباید بت بگم کی بخواب کی بیدار شو

ن عزیزم مشکلی نی خودم خوابم نمیاد برا یه موضوعی استرس دارم دوشبه تا صب بیدارم خوابم نمیبره😬🤦‍♀️

ان شاالله مشکلت حل بشه و خدا مامان گلتو واست نگه دار عزیزم

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏

یا اینکه مثلا گفتم از دوسالگی شعرای حافظو باهام کار میکرد و من حفط میکردم خب شما خودتون بچه دارین میدونیم غزلای حافظ با اون کلمات ثقیلش واسه یه بچه دوساله خیلی سخته ولی مامانم همه رو برام معنی میکردو من با معنی حفط میکردم

ان شاالله مشکلت حل بشه و خدا مامان گلتو واست نگه دار عزیزم

مشکل که نیست یه ازمون ورودی دادم واسه دبیرستان دلم میخواد قبول شده باشم .....

از خدا میخام اگه منم لایقش نیستم که تو اون مدرسه درس بخونم بخاطر مامانم که واقعا لایقه یه دختر موفقه کمکم کنه بتونم اونجا قبول بشم🥺