2777
2789
یا اینکه مثلا گفتم از دوسالگی شعرای حافظو باهام کار میکرد و من حفط میکردم خب شما خودتون بچه دارین می ...

و همین موصوع باعث شد من از اون موقع تو هرمجلسی محلس گردون بشمو واسه همه شعر بخونم همم کلی خوششون بیاد .....

حتی یادمه اون زمان احمدی نژاد رئیس جمهور بود🤦‍♀️

به عنوان کودک نابغه دعوت شدم رفتم یادم نی کجا بود مجلس یا یه همچین جایی بود که جلوی رئیس جمهورو رهبرو اینا شعر خوندم🤭

و همین موصوع باعث شد من از اون موقع تو هرمجلسی محلس گردون بشمو واسه همه شعر بخونم همم کلی خوششون بیا ...

و همه اینا واقعا از زحمتای مامانم بود......

حتی اینکه الانم عاشق شعرمو گاهی خودمم یه چیزایی مینویسمو هرسال انشاها و متنام تو مسابقات تو کشور اول میشه هم فقط و فقط لطف مامانمه.....

خب حس میکنم دیگه بسه تعریف از خودم زیادی خودشیفته شدم🤪🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینم بگم که مامانم شاغله و با وجود این همه مشعله کاری انقد واسه من زحمت کشیده.......

اینم بگم که انقد بم اعتماد داشت که وقتی دوسالم بوه با خیال راحت منو خونه تنها میذاشته....

یچیز دیگم اینکه از همون بچگی رفتم مهد ولی واقعا از این اتفاق راضیم چون باعث شد مستقل بار بیام.....

نه من هستم دارم استفاده میکنم از حرفاتون.و اینکه فهمیدم چه پسر وابسته ای تربیت کردم و دلم میخواد بدو ...

اره برا خودمم جالبه چون الان هرچی تلاش میکنم نمیتونم به خواهر ۳ سالم یاد بدم نمیتونم🤦‍♀️

مامانم معنیشو برام میگفتو منم حفظ میشدم

نه من هستم دارم استفاده میکنم از حرفاتون.و اینکه فهمیدم چه پسر وابسته ای تربیت کردم و دلم میخواد بدو ...

اره بزرگتر که شدم فهمیدم تو بچگیم مامانم یه وقتایی دلش ضعف میرفته برای بوس کردنم ولی برای اینکه من بچه لوس و وابسته ای بار نیام تو یه سری شرایط نه بوسم میگرده نه بغل 

با این وجود من به هیچ وجه نه از طرف پدرم نه مادر کمبود محبتی اصلااااا ندارم چون به وقتش بسیاااااار زیاد ازشون محبت میبینم