با تجمع کنکوری ها که نزدیک دو میلیون نفر هستن از هفته بعد که دکترا شروع میشه تا آخر مرداد که کنکور سراسری هست،احتمالا کل مردم ایران درگیر میشن،چهارساعت نگه داشتن ماسک سر جلسه غیر ممکنه، ورود افراد از مناطق مختلف به مراکز استانها باعث گردش ویروس میشه، باتفتیش بدنی مراقبها در در ورودی عملا ویروس بین همه پخش میشه ،علت هم فقط مافیای کنکور
سکه16میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/اینقدری که ما درگیر انتخابات آمریکاییم خود آمریکاییا نیستن بعد یه عده میگن آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه😹اونیکه نمیتونه هیچ غلطی بکنه تویی از موتوری جنس نگیر😂/کاش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهاش میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه🙁/به جای اینکه بگی کرونا خر است بتمرگ تو خونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/نمیدنم چرا خدا به کشیشاگفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گفته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😐قضیه چیه؟/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلوااات😒/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میموون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه🙄/آرامش دو گیتی تفسیر این دوحرف است:آره تو راست میگی😏بااااشهه تو خووبیی🙄😏/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای کلمات ته چین، پاچین، بلدرچین و دارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی، پاگل محمدی، بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم😎✌️/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟ 😢دنبه هایم کو؟ 😢/خواهشا منو تو تاپیکای سیاسی دیدین پرتم کنین بیرون دیگه سیمکارت ندارم🥺😒
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه نکه این همه تحصیل کرده موفق جامعه موفق مال خوری موفق و....... داریم خیلییییییییی واجبه برگزار بش ...
بودجه کم اومده😅😅😅
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
كسي مبايد بره يكسال ديرتر رفتن هيچ انفاقي نميوفته جون آدم مهمتره من خودم آزمون دكترا دارم خيلي هم خوندم اما چون باردارم و با اين شرايط كرونا نميرم انشالله سال بعد
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
اخه مافیای کنکور چه تاثیری گذاشتن اونا ک کتابا و جزوه هاشونو فروختن ازموناهم تشکیل شده کلاسام برگزار شده دیگه پولو زدن به جیب این قضیه ربطی به مافیا داره یا نه رو درک نمیکنم ولی در کل مشکل اینه نمیدونن اگه کنسل کنن کی برگزارش کنن چون پاییز شرایط سختتره از طرفیم نمیشه کلهوم کنسلش کرد .میتونن دو هفته قرنطینه اعلام کنن کنکور برگزار شه از همه سالن ها کتابخدنه ها دانشگاه ها برای فضا استفاده کنن بعدم دو بارع دو هفته قرنطینه اعلام کنن
اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄