2777
2789
عنوان

امروزرفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 35 پست
اره خو بعضیا همینجوری پول جمع میکنن مثل خاله من 

😂عجب

خدا جونم اگه میشد ب جز برکت  حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم🙂😓........................................                             متعهدم‌ به‌ دوست‌ داشتن تو تا ابد♡...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس نیاوردم دخترببرام کارکنه بخداجمعه رفتم خونشون امروزم دخترم مجبورم کردوگرن نمیرفتم بعدیواش ازخونشون زدم بیرون نیم ساعت بعدهرچیزنگ زدقطعش کردم چقدرپول تاکسی دادم

بسیااااااااااار خرسندم که تک فرزندم و کسی طلبکارم نیست همیشه هم طرفدلر سر سخت تک فرزندی بوده و هستم ...

تواین دوره زمونه خواهروبرادرو بچه به آدم وفانمیکنه گذشت اون زمان که دست همو میگرفتن 

دیگه تموم شد اونروزا

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
شانس نیاوردم دخترببرام کارکنه بخداجمعه رفتم خونشون امروزم دخترم مجبورم کردوگرن نمیرفتم بعدیواش ازخون ...

چقد دلم گرفت .....دیگ نرو تا خودشون زنگ بزنن قهر نباش اما نرو

شانس نیاوردم دخترببرام کارکنه بخداجمعه رفتم خونشون امروزم دخترم مجبورم کردوگرن نمیرفتم بعدیواش ازخون ...

دیگه خیلی بهش فشار اومده اون از خواهرت اینم از شما حتما اونم تنهایی میخواد 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

خب مامانت راست میگا چه هروز چه ماهی یه بار وقتی میری کمک کن  عزیزم . 

البته نباید میذاشت با قهر از خونش بری

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...