2777
2789
عنوان

تازه عروسا بیاین

311 بازدید | 23 پست

ماه دیگه عروسیم هست  چه توصیه ای بهم دارید؟؟ بعد چند وقت رفتید خونه باباتون چند روز موندید؟ چطور با سختی این دوری کنار  اومدید ؟ بهم هر توصیه ای دارید بگید 🥹🥹💗

از اون دخترایی نباش که چون ازدواج کردن دو هفته درمیون می‌رن سر میزنن خونه پدر مادرشون

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود ب زود بریم؟؟

به عقیده من خانواده خط قرمز آدمه

آدم بی ریا میتونه درکنارشون باشه

من باشم این کارو انجام نمیدم

یعنی برای خودم سخته،از وقتی چشم باز کردم باهاشون بودم،بزرگ شدم باهاشون

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

چون معنایی نداره تنهایی بری. خانواده تو دیگه شوهرته.

میتونم دلیلتون رو بدونم ؟

پدر و مادر و خواهر برادر و همسر ،همشون عضو افراد مهم زندگی یه انسان هستن

زود ب زود بریم؟؟

اتفاقا ما مشاوره که میرفتیم میگفت اوایل ازدواج باید سعی کنید بیشتر باهم وقت بگذرونید. 

چون که زندگیتون یه تغییر جدید داشته. لازمه باهم وقت بگذرونید و به خودتون فضا بدید تا همو پیدا کنید 

سلام عزیزم 

بهت تبریک میگم ایشالله به پای هم پیر بشید.

من زیاد از خونه بابام دور نشدم برای همین چهار ساله ازدواج کردم تو این چهار سال تو یه هفته عادی پنجشنبه شب خونه پدر شوهرم هستیم همیشه و جمعه شب خونه بابام .

حالا اگه مهمونی چیزی باشه وسط هفته هم دیگه میریم 

اسی و بچه ها تاپیک زدم افراد کمی شرکت کردند ببخشید اسی اگر ناراحت میشی تا پاکش کنم  میاید تا ساعت 12 امشب سوره واقعه بخونیم 

نیتمون  اول برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان و شفا گرفتن بیمار ها و حل مشکلات مردم جامعه و ازدواج اسان جوان ها و زود ازدواج کردن جوان های مومن و پاک با همسری پاک و صالح و قبولی کنکوری ها در دانشگاهی که به صلاحشونه و پیروزی رزمندگان اسلام و حل مشکلات زوجین و بعد به هر نیتی که دارید به همراه سلامتی خودمون و عزیزانمون و دفع بلا از خودمون و خانواده هامون و به نیت حل مشکلات افراد شرکت کننده در تاپیک

البته که من شنیدم این سوره برای رزق و روزی و ثروت معجزه میکنه کسی تجربشو داره؟ به این نیت هم میخونیم 

التماس دعا مهربونا منم دعا کنید 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

توصیه خاصی به ذهنم نمی‌رسه

ولی خب، بدون دعوت خونه خونواده هاتون نرید

و... موقع عروسی حتما یه کتونی با خودت ببر، شب عروسی من چیزی تا فلج شدن فاصله نداشتم🤦🏻‍♀️

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

من فقط منتظر بودم ناهارمو بیارن پشت سرشون برگردم خونه انقدددد وابستشون بودم ولی خب ب مرور خوب میشه ادم اگه این اوایل دلتنگی کردی یا چیزی نگران نباش

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤