2777
2789

منم خیلی دوسش داشتم دوست نبودیم یجورایی ازم خواستگاری کرد ولی خوب شرایطمون بهم نمیخورد اونا شهرستان بودن من نمیتونستم برم شایدم اون قدی عاشقش نبودم که برم دانشگاه داشتم بهش گفتم نه خیلی شیک و باکلاسه قبول کرد و باانتخاب عمم یه زن گرفت و عموم میگفت خیلی عاشقانه نیست زندگیشون منم بعد ازدواج اون با همسرم اشنا شدم یکم غرغرو هست مثل همه مردا ولی دوسم داره و یه بچه 1 سال هداریم حالا عمم سرطان داره مدام هی بهم زنگ میزنه بابت قرص های عمم از تهران بگیرم بفرستم براش نمیدونم یاد قدیم افتادم چقد دوسش داشتم کار بدی هست ولی میخوام بگم به بابام زنگ بزنه بمن زنگ نزنه واسه کاراش چجوری بگم ناراحت نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحت بگو فلانی من متاهل هستم توم‌ متاهل هستی 

دوس ندارم چه برای همسر شما چه برای همسر من سوءتفاهم پیش بیاد 

اگر مقدوره برا پدرم بفرست مشخصات دارو هارو منم پیگیری میکنم 

پرورده کوردم❤

نگو مستقیم گناه داره

هر بار زنگ زد بود ی جورایی پاس بده ب بابات

بگو از بابام بپرسم 

یا من فعلا نیستم ب بابام میگم و ازین جور چیزا

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

یه جوری دس به سرش کن بگو کار من نیس ، با بابام صحبت کن 

مراقب باش اگه احساساتت به جوش بیاد کار دستت میده 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

دیگه یه چیز کوچیکی بوده و دوطرف بدون کاری گذشتین

الانم عمت سرطان داره به هرحال انتظار میره کمکی کنی

برای مسئله نامربوط که زنگ نمیزنه.اگرم خیلی اذیتی یه پیام بفرست بابام بیشتر اطلاع داره به اون میگم بهت زنگ بزنه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دوبار وقتی زنگ زد جواب نده، بعد خودت بهش زنگ بزن

بگو ببخشید بچه م کوچیکه نتونستم جواب بدم،چون شرمنده شما نشم زنگ زدی جواب ندادم به بابام زنگ بزن 

بعد دیگه کم کم یکی در میون جواب بده، به بابات هم بگو که ی بار خود بابات بهش زنگ بزنه که براش سوتفاهم پیش میاد که نمیخوایی کمکش کنید 

، بابات بهش بگن کاری داشتی به من بگو و دخترم بچه کوچیک داره ممکنه نتونه جواب بده و اینا