2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور منظورتون هست؟ 

اره مشاور هستن ولی اینجوری که من فهمیدم همه ی مشاور یا روانشناسا زوج درمانگری ندارن

توی زوج درمانگری هردوطرف مورد بررسی قرارمیگیرن و به هرکدام جداگانه راهکار داده میشه درصورتی که مایل به تغییر وادامه زندگیشون باشن

[QUOTE=144834553]باید تحقیق کنی، بعضیا زیر نظر دانشگاه هرمزگانن، کارشون خوبه دوستم پیششون میرفت. ولی اسم مشاورش یادم ...[/QUOTE

تو نت گشتم چیزی دستگیرم نشد

دلمم نمیخواد ازاطرافیان پرس وجو کنم که هزارجور حرف دربیاد ازتوش

یسری مشکلات باهمسرم داریم که داره ازهم دورمون میکنه ولی همدیگرو هم خیلی دوس داریم میخوام ازیه متخصص کمک بگیرم تا دیرنشده  

[QUOTE=144834553]باید تحقیق کنی، بعضیا زیر نظر دانشگاه هرمزگانن، کارشون خوبه دوستم پیششون میرفت. ولی ...

حالا من از دوستم میپرسم، دوباره برات پیام میذارم

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
[QUOTE=144834553]باید تحقیق کنی، بعضیا زیر نظر دانشگاه هرمزگانن، کارشون خوبه دوستم پیششون میرفت. ولی ...

پرسیدم، روبه روی سید مظفر ساختمان فرشید 6طبقه سوم، زینلی پور یا کوزاد، هر دو زوج درمانگر هستن

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀