2777
2789
ببین گلم من تو بارداریا همیشه باید طرفو ببینم خداشاهده همش درست درومده گفتم ولی اسمتو بگو تا بگم

عزیزم جواب منم بده

واقعا عوض شده یا همونیه که بوده و داره دروغ میگه؟

یه سر برین تاپیک اخرم لطفا🌻❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا سن پسره رو بگو مدت زمانی ک باهمید تا بتونم دقیق تر بگم

عزیزم منم بگو من بهش میرسم آیا کی گلم 💫💜

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍
ببین گلم من تو بارداریا همیشه باید طرفو ببینم خداشاهده همش درست درومده گفتم ولی اسمتو بگو تا بگم

مرسی گلم اسمم فاطمه هستش ۲۰ سالمه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
عزیزم جواب منم بده واقعا عوض شده یا همونیه که بوده و داره دروغ میگه؟

ادم دروغ گو تا همیشه دروغ میگه اعتماد نکن (:

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍

پسری که دوسش دارم کسی توزندگیش هست یانه؟ اگه هست رابطشون جدی وازدواجیه؟ اونم بهم فکرمیکنه؟ دوسم داره؟ ازدواج دارم باهاش؟

تلنگرکوچکی است باران وقتی فراموش میکنیم آسمان کجاست
تو بچت پسر میشع قول میدم

ممنون گلم 😍😍خودمم حسم میگه بچم پسر میشه❤️

فقط ی چیز میتونی بگی چه موقع باردار میشم چقد طول میکشه؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
تو بچت پسر میشع قول میدم

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم