2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله تا دووعده دیگه 

خانومی منم بگو لطفا من بهش میرسم کی میرسم  میدونم حست خوبه لطفا منم بگو 

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍
خوب شده ولی بیشتر بهش محبتش کن تا از تردد دربیاد و دیه فکر دروغم نکنه و به سمت خودت کشیده شه تا میتو ...

حس اونی که توذهنمه ومیخوامش ؛به من چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟بعدازدواج بهم وفادارخواهدبود؟

خوب شده ولی بیشتر بهش محبتش کن تا از تردد دربیاد و دیه فکر دروغم نکنه و به سمت خودت کشیده شه تا میتو ...

سوالمو اشتباه متوجه شدی

از یک رفتارش خیلی بدم میاد و قهرم

الان ادعا میکنه که عوض شده و دیگه اون رفتارو نمیکنه

میخوام بدونم راس میگه یا دروغ میگه

یه سر برین تاپیک اخرم لطفا🌻❤

من پر از ناامیدیم..اصلا زندگیمو دوس ندارم کارای شوهرمو...چی میشه بنظرت؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
لطفا سن پسره رو بگو مدت زمانی ک باهمید تا بتونم دقیق تر بگم

میشه منم بپرسم😢

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
فقط به 5 نفر اولی که بپرسن جواب میدم سوال واضح باشه لطفا فقط یک سوال

من به عشقم میرسم آیا کی گلم

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍
سوالمو اشتباه متوجه شدی از یک رفتارش خیلی بدم میاد و قهرم الان ادعا میکنه که عوض شده و دیگه ...

نمیدونم چیه سوالت ولی گفتم که محبت کنننننننن تا فکر دروغی ک تورو ناراحت کرده رو بهت نکنه بهش امنیت و دل گرمی بده تا باهات روراست باشه نه الان دروغ نمیگع بهت 

فقط به 5 نفر اولی که بپرسن جواب میدم سوال واضح باشه لطفا فقط یک سوال

با شوهرم سر یک رفتار بدش قهرم الان ادعا میکنه که عوض شده و اون رفتارو کنار گذاشته

راست میگه یا نه؟

یه سر برین تاپیک اخرم لطفا🌻❤