2777
2789
عنوان

شما تجربه دارین که شب تنها بمونید خونه؟لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 89 پست
دوغ بخور بخواب خواهر  من هفده سال تنها خوابیدم هیچی نشد

۱۷سال؟!میشه بپرسم چرا اینقدر زیاد؟

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن که ۱۸ سال تو رو کردی  و ترسیدن خیلی خنده داره  چراغ ها رو روشن کن و تلویزی ...

مرسی از محبتت عزیزم😍حتما اینکارارو میکنم

البته امشب تنها نیستم همسرم هست 

اما اون تو اتاق خوابه من تو پذیرایی😶

فقط همین ک  هس ترس ندارم‌دیگ😂

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
نمیشه قبل اینکه عادت بکنیم ترسامونو سرکوب کنیم؟🥴

نمی دونم

بنظر من سرکوب نه ولی می شه نادیده ش گرفت

سعنی بکنید تایمی ک بیشتر حس ترس می کنید یه کاری انجام بدین ک مشغولیت ذهنی واسه تو ایجاد بکنه

ترک آرزو کردم... رنجِ هستی آسان شد
اره بابا تنها بودم فقط چراغا رو روشن گذاشتم و چون خونمون آپارتمانی بود نمیترسیدم

مرسی عزیزم🌼🌼ماهم اپارتمانی هستیم

اما طبقه اخر😑

چون هجده نوزده سالگی مستقل شدم و سی و شش سالگی با همسرم همخونه شدیم 

آهاااا  خوشبخت باشی عزیزم  

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 
من خیلی پیش میاد، ترس نداره مطالب ترسناک نخون چون پیش زمینه بد تو ذهنت میذاره و خودتو مشغول کن🌹🌹

ممنون از نظرت عزیزم🌼

مرسی عزیزم🌼🌼ماهم اپارتمانی هستیم اما طبقه اخر😑

خب بهتر دزدا خسته میشن تا بالا نمیان😁

بگما نیاید بگید عضویتت مبارک ک شب میام سراغتون هاهاهاهااااا میشه الکی لایکم نکنی🤦‍♀️😅اخه خر ذوق میشم فکر میکنم جوابمو دادین  بعد میبینم ی لایک خوشک و خالیع دلم میگیرع😅🤣🤣عاشق تاپیکای ترسناک و فان و خاله زنکیم لطفا اگ رفتین منم تگ کنین❤️🤗باتچکر ماچ ماچ😘
صبح‌زود بیدار شو تا ۹ شب خوابت ببره ، کیک بپز ،نظافت خونه کارای عقب افتاده‌، فیلم کمدی بگیر ببین&nbs ...

مرررررسی از نظرت عزیزم🌼🌼چشم حتما

شما لطف دارید

آره منم از شخصیتتون خوشم میاد نظراتتون پخته هست.مخصوصا وقتی از خانومها دفاع میکنید  

من شوهرم بعضی وقتا برا کارش نیس میره شهرستان  یکی از چراغامونو روشن میزارم، تلویزیون روشن تا و ...

مرسی از نظرت عزیزم🧡🌼