الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من هیچ وقت تنها نمیخوابیدم میترسیدم اما رفتم شهر دیگه واسه زندگی کار شوهرم اقماریه و بعد از زایمانمم هیچ وقت نمیتونستم تنها باشم چون ترس داشتم اما چند بار مه تنها خوابیدم دیدم واقعا تنهایی چیزی نمیشه ترسم ریخت من خیلی ترسو بودم اما الان شیر زنمو نمیترسم پس نترس دوستم😀
خونه آدم امن ترین جای دنیاس واسه خودت آشپزی کن به خودت برس به کارای عقب افتادت برس خیلی حال میده من بعضی وقتا شوهرم شبا هم سرکاره تنهام خونه با پسرم ۳ سالشه
من خیلی پیش میاد، ترس نداره مطالب ترسناک نخون چون پیش زمینه بد تو ذهنت میذاره و خودتو مشغول کن🌹🌹
آره منم قبلا اصلا از تنهایی حتی شبها نمیترسیدم ولی از وقتی فیلم ترسناک میبینم یا داستانهای ترسناک میخونم اگه شب تنها باشم سکته میکنم از ترس همش توهم میزنم حتما باید کسی پیشم باشه.
خدایا شکرت که همیشه هوامو دارییه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست ممنون.