2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست
حالا من زنگ زدم به باباش که بیاد هیچی نگفت بعد زنگ زدم به مادرش میگم اینطوریه میگه عیبی نداره تو هی ...

چقد بیچارع ای که همچین مردیو تحمل میکنی .... بی عرضگی از شوهرت و نه هیچ کس دیگه .. فقط برو طلاق بگیر تا نکشتنت ... 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالگی ازدواج کردی؟ 

ببخشید ولی اعصابم خورد شد اوه از همون اولم خودت مثل اونا بودی الان این جوری نمیشد برو خونه ی بابات و تا شوهرت خونه رو جدا نکرده برنگرد اصلا برین از اون شهر

!! It's me

سمت تبریز نگفتم که به کسی برنخوره

من خودم تورکم

ولی تورکا یا باید از طایفه خودشون دختر بگیرن

یا انقد اذیتش میکنن دخترو ک...

البته یه نسخه رو نمیشه برا همه نوشت

ادمای محترمم زیاد هستن

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
حالا من زنگ زدم به باباش که بیاد هیچی نگفت بعد زنگ زدم به مادرش میگم اینطوریه میگه عیبی نداره تو هی ...

چرا وقتی شوهرت هست زنگات رو نمیزنی؟

چرا اینقدر تو سری خور شدی؟

پس خانوادت کجان؟

شوهرت چرا اینقدر بی غیرته؟

زودتر طلاق بگیر تا باردار نشدی

یه بچه رو بدبخت نکن

این زندگی نیست که حتی ۲۰ سال بعد هم درست بشه

بعدا بچه هات زجر میکشن

خودت هم روانی میشی

با پدرت برو پیش یه وکیل

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
الان این کجاش خوبه با افتخار تعریف می‌کنی  😒😒😒

همین خوبه جرعت ندارن بهش بی احترامی کنن ... کسی که اجازه میده ب خودش دخالت کنه تو زندگیت همین برخوردا لیاقتش ... اسی خوبه که فقط بلده گریه کنه 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

خونه جدا بگیر چن وقت پیش خواهر شوهرام جاریمو کتک زدن مواظب خودت باش