2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست
الان کجایی؟ 

الان خونه همسرمم 

فعلا که از وقتی که دعوا شد حرف حرف منه دیگه 

آخه قهر کردم رفتم شوهرم اومد با خواهش و شرط و شروط برگشتم شوهرم میگه خواهرام همینو میخوان که تو زندگيتو ول کنی بري پس نزار اونا به هدفشان برسون میگه من تازه چشام باز شده حق با توست داریم کم کم جمع و جور میکنیم ميريم به اميدخدا

........................................................................

..................................

...............

........‌.........

................

................

.............

حرفی برای گفتن ندارم این نقطه ها رو هم جاش هر فحشی فوشی مثبت هیجده ای چیزی بع مادرشوهرت 😑😑😑😑 

کوتاه نیای هااااا از زیر بته که سبز نشدی ننه بابایی داری 😑 مهریه رو بزار اجرا طلاقت رو هم بگیر چجوریه میخوای زندگی کنی تو انگار با مادرشوهرت ازدواج کردی تا شوهر 

💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی چکار کنم خذانکنه پات به دادگاه باز بشه خیلی خرج کردم خیلی اسیرم کردم اخرسرم هیچی به هیچی  ...

داستانت تلخه اما حرف تمام کسایی که اینجا هستن هم درسته توخودت باعث شدی بهت ظلم کنن کاملا مشخصه پدر فهمیده ای داری وپشتت درمیاد مملکتم اینقدر هرکی به هرکی نیست اینبار شوهرت وخونوادش کتکت زدن برو پزشکی قانونی بعدم میتونی دادگاه تقاضای طلاق کنی به علت عسر وحرج وثابت کنی دادگاه خودش طلاقتو میگیره نیازی به اجازه شوهرتم نداره

اینا خیلی بی حیان  چندروز چیش که اینجوری شده بود شوهرم زده بودش مانتوش داده بود بالا میگفت داد ...

وای یا حسین 🤐🤐تنها راهت دوریه فقط همه سعیتو بکن ازشون دور شی و بعدم قطع رابطه حتی اگه مردن هم دلت نسوزه و بالا سر قبرشون نرو تمام

[QUOTE=149475143]داستانت تلخه اما حرف تمام کسایی که اینجا هستن هم درسته توخودت باعث شدی بهت ظلم کنن کاملا مشخصه پدر ف ...[/QUOT

شوهرم ورودی خونم دوربین گذاشته خواهرشم که حمله کرده میاد تو کامل تو فیلمش هست خودشوهرم ریخته تو فاش داده بهم گفته اینارو داشته باش تا حتی خواهرش منو تهدید به مرگ کرده هم صداشو ضبط کرده بهم داده گفته پیش خودت یه جا نگه دار

الان از هر کدوم از کارهاشون دوتا دارم یه دونه شوهرم داده یعنی فیلم و صدا یه دونه که خودم فیلم گرفتم و صدا ضبط کردم 

به شوهرم گفتم خیلی دلمه تو فاميلشون پخش کنم ابروشونو ببرم