2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون خونه رو مثل یک بچه ریخت و پاش می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 56 پست

سلام.شوهر من خیییلی تمیزه. ببین اینکه تو تمیزتر باشی و به شوهرت تذکر بدید خیلی بهتره تا اینکه شوهرت دایم از هر جای خونه ایراد بگیره اینجا کثیفه اونجا کثیفه. شلخته ای. دست کار داشته باش و ...

اینجوری تو دست بالا هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عامو ولم کنین دلم پرره دلم میخوا زار بزنم 

همیشه شلوارش وارونه کف پذیرایی جوراباش گلوله زیر مبل کابینت 

تموم کاغذاش از جلو درب ورودی تا اتاق ریختع پخش و پلا 

ی عالمه لیوان میزاره رو کابینت هی میخوره دوباره لیوان جدید 

میره حموم حمومو به گوه میکشه دسشویی رو که نگم 

کفشاشو جلو درب پخش میکنه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
عامو ولم کنین دلم پرره دلم میخوا زار بزنم همیشه شلوارش وارونه کف پذیرایی جوراباش گلوله زیر مبل کابین ...

وای از لیوان نگووو

صب پامیشم تموم لیوانارو میز 

منم همه رو جمع کردم گذاشتم کابینت بالا دستش نرسه فقط دوتا وسطه

منم ب مادرشوهرم گفتم یه بچه ۶ ساله دارم که مال خودمه یکی سه ساله دارم شما دادین

دقیقا. ببین من مدام میگم تو رو خدا فقط هر چی برمیداری بزار سرجاش ولی انگار با دیوار حرف میزنم 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

نوع شیرازیش خیلی بدتره😂😂

جفتمون شیرازی هستیم 

خودمم شلختم نه در حد شوهرم دیگه 

من لباس در طول روز زیاد عوض میکنم بخاطر همین رو بند رخت و خونه لباس گاهی اوقات پخشه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
دقیقا. ببین من مدام میگم تو رو خدا فقط هر چی برمیداری بزار سرجاش ولی انگار با دیوار حرف میزنم

شوهر خواهرم ظرفارو میشوره لباس تا می‌کنه این ب قدری تمیزه هر وقت میرم خونه خواهرم برق میزنع بوی تمیزی میده

یکی خونه من بیاد ناگهانی نباید در و باز کنم 

باطنش تمیزه ها ولی ظاهرش از دست این شوهر و بچه ریخت پاشه مثلا داخل کابینتا همه تمیز میکنم گردگیری میکنم ولی خب این دوتا هرچی دارن میریزن وسط

جفتمون شیرازی هستیم خودمم شلختم نه در حد شوهرم دیگه من لباس در طول روز زیاد عوض میکنم بخاطر همین رو ...

خودمم شیرازیم، از عامو ولم کن گفتنت فهمیدم😂😂 ولی خدایی ما زنا هیچ وقت به پای مردا نمیرسیم، خییییییلی شلختن🤣🤣اینایی که گفتی فکر کردم خودم نوشتم، شلوارو جورابو...... 😂😂😂😂

چقدر زود دیر شد، حیف💔

شوهرمن یعنی دیونه میکرد انقد غرزدم الان کمترشده ولی تامیرسه خونه ننش شروع میکنه

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)