2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداشونو ضبط کردم گوشیم دزدیدن بعد یه عالمه توش به خودشون فحش نوشته بودن به همه نشون دادن که ببنید تو ...

برو اعاده حیثیت کن شاهد هم از محلتون ببر

مهرتم بذار اجزا تو به این جهنم میگی زندگی 

مگه نمیگی خانواده داری پشتتن 

یا شرط بذار جدا شین از اونجا یا که کلا برو طلاق بگیر چون با ادمای روانی طرفی حتما بلایی سرت میارن

تا خانوادتو مشکی پوش نکردن برو عزیزم چون همه کار ازشون بر میاد ایجور ک میگی

اگه دعا رو هم میبینی ادرار کن روش ببخشیدا

تو خونتم مرتم سرکه بپاش در خونت 

تو غذات هم سرکه بریز ک باطل شه میدی شوهرت 

بخدا یه عالمه طلا داشتم طلاهامم دزذیدن وقتی دیدن من میخوام زنگ بزنم 110 گفتن ما برداشتیم و بجا طلب ش ...

ووووی تو دیگه خیلی ادم....

یه حرکتی کن دیگه چرا این همه ذلت رو تحمل میکنی 

بس ک ساکت موندی پررو شدن یه خودی نشون بده اااااههههه

برام دعا کن

واقعا فک میکنی دعا بدون اینکه حرکت کنی به تنهایی چاره سازته

خیلی حرص میدی ادمو 

اگه واقعا بخوای طلاق بگیری دو سه سال نهایت طول بکشه غیابی میتونی جدا شی اگه واقعا بخوای

اگه هم نه یکم سیاست به خرج بده با شوهرت حرف بزن 

از شرایطتت از ارزوهات خواسته هات نرمش کن

برو اعاده حیثیت کن شاهد هم از محلتون ببر مهرتم بذار اجزا تو به این جهنم میگی زندگی  مگه نمیگی ...

برا شکایت علاوه بر حیثیت میخوام شکایتم کنم چون منو تهدید کرده یه بلايي سرم مياره هم پیش شوهرم گفته هم رفته پیش خانوادم گفته

ضبط کردم صداشم افتاده