2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم نقشه کشیدن منو بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 20048 بازدید | 475 پست
ان اشالله ک حال دلت خوب شده باشه شوهرتم همیشه پشتتو بگیره نه اینکه جا خالی بده تو زندگیتون  ال ...

ممنونم عزیزم ازت 

این فقط یه قسمت از زندگیم بود 

خداروشکر همسرم پشتمه

همسرم ازم مهلت خواسته تا یکم خودشو جمع کنه  تا ازین خونه بريم به امید خدا و دعاهای شما عزيزان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه هرروز دعوا حرف میزاشتن دهنم یه روز میگفتن سلام نداده یه روز میگفتن قیافه گرفته و...... بخدا ب ...

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم

ولی اگ خواستی برگردی یه شرط و شروطی بزار ک همش حق باتو باشه

اینجور از حرفات فهمیدم شوهرت دهن ببینه

یعنی فقط دهن مامانشو میبینه

کاری کن ک پای مادرشوهرت از زندگی قطع بشه

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد

این زندگی روی بدشو نشون نده دیگ بهت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
وا من از خودت تعجب کردم،اینهمه ذلیلی  واسه یه تیکه شوهر؟؟؟؟اونم ایییین شوهر؟؟؟شما غرور نداری؟؟

این آخرین فرصتيه که به شوهرم دادم از خانوادش جدا نشه من جدا میشم 

سختی کشیدم ولی خداروشکر شوهرم شناخت خواهراشو 

برای چی موندی اسی این زندگی نیس که طلاق برای همچبن روزاییه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

دو روز دیگه بچتو جلو چشمات کتک میزنن و نمیتونی حرف بزنی مگه آدم اینقدر تو سری خور میشه؟ برو طلاقتو بگیر وقتی خانوادت پشتتن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

هر بلایی سرت میاد حقته چون‌خودت تو این زندگی موندی وقتی اولین بار بهت زور گفتن شوهرت زدت باید میرفتی طلاق میگرفتی یا حداقل وقتی رفتی قهر باید از شوهرت و خونواده ش تعهد میگرفتی نه برگردی دوباره حمالی بعدش مثلا طرف میگه گذشت کنم شوهرم خوبه تو که شوهرت انقد. احمقه وشت خونواده شه که ارزش موندن نداره  بنظرم بری خونه پدرت تا اخر عمر بمونی بهتر از اینه بزنن تو سرت تو حتی اختیار شوهرتم نداری بعدش مملکت قانون داره مگه همینجوری الکیه ۸ تا سکه ازش بگیرن میاد التماست میکنه جدا شو

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
این آخرین فرصتيه که به شوهرم دادم از خانوادش جدا نشه من جدا میشم  سختی کشیدم ولی خداروشکر شوهر ...

الان کجایی؟ 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

استارتر در خونت رو قفل کن کلیدم بزار رو در بمونه ک نتونن بیان داخل بزننت .

تو خونه جدا هم بگیری شوهرت همینه عوض نمیشه 

واقعا خدا بهت صبر بده گیر چه خانواده ای افتادی هیولان

جلو همچین آدمایی نباید کوتاه بیای هرچی مظلوم باشی میزنن تو سرت توهم مثل خودشون رفتار کن یه حرفی زدن صدتا بذار روش به همه بگو شوهرتم طرف اونا شد بده بهشون بره چی از خودتو آرامشت واجبتره که داری تحمل میکنی اگه شوهرت خوب باشه مطمئن باش تورو انتخاب میکنه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...