یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو فامیل دو سه مورد داریم، اخلاقا شون مثل بقیه مردم، حقوقشون رو نمی دونم، همسرانشون خیلی حاج خانوم نیستن حتی مو بیرون و تو مجالس می رقصن و آهنگ و.... فقط ممکنه چند سال مجبور باشن برن ماموریت یه شهر دور که خب اینا خانواده رو نبردن
برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) سه صلوات بفرستید.
بعضیا ادارین ینی صبح تا 2 بعدازظهر بعضی ها 12 ساهت کار 24 ساعت استراحتن بعضیا 24 ساعت کاد 24 استراحت بعضیا 48 48 .بستگی داره کدوم قسمت بندازنشون.حقوقشونم خوبه بد نیست
😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐 از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭 تلخ ترین جمله بازی های کودکی : تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐
عه جدی خوبه درامدشون! حدودیشو نمیدونی؟! نمدونم چرا حس میکنم تو خونه هم حکومت نظامی برپا میکنن و خشک ...
😂😂نه بابا .بستگی به اخلاق طرفت داره فقط
شوهر من استواردوعه چهارو پونصد میگیره
البته سه سال باید سنندج میبودیم تازه یک هفتس تموم شده برگشتیم شهرمون
😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐 از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭 تلخ ترین جمله بازی های کودکی : تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐