2777
2789

چجوریه درامدشون اخلاقشون؟ روزای کاریشون چجوریه!

کلا یه توضیح مختصر مفید بدین دیگ🙄😬

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فامیل دو سه مورد داریم، اخلاقا شون مثل بقیه مردم، حقوقشون رو نمی دونم، همسرانشون خیلی حاج خانوم نیستن حتی مو بیرون و تو مجالس می رقصن و آهنگ و.... فقط ممکنه چند سال مجبور باشن برن ماموریت یه شهر  دور که خب اینا خانواده رو نبردن

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) سه صلوات بفرستید. 
پدر من سرهنگ راهنمایی و رانندگی بوده کجای نظام؟ از نیرو هوایی تا تیروی زمینی و انتظامی از زمین تا ...

اره میدونم خیلی فرق دارن ولی این طرفو نمیدونم کجای نظامه😕

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
دعا کن کارمندی باشه

عه جدی خوبه درامدشون! حدودیشو نمیدونی؟!

نمدونم چرا حس میکنم تو خونه هم حکومت نظامی برپا میکنن و خشکن واقعا نمیدونم چرا این ذهنیتو دارم از نظامیا تو خونه🤨

ولی بنظرم حس خ خوبی داره ک شوهرت نظامی باشه انگار ی کوه پشتته🙄😂نمیتونم اون حسه رو توصیف کنم😂

همسر نظامی پدر حفاظتی

خیلی هم شوخو مهربون.اخلاقشون ربطی به کارشون نداره

بعضیا ادارین ینی صبح تا 2 بعدازظهر بعضی ها 12 ساهت کار 24 ساعت استراحتن بعضیا 24 ساعت کاد 24 استراحت بعضیا 48 48 .بستگی داره کدوم قسمت بندازنشون.حقوقشونم خوبه بد نیست

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
عه جدی خوبه درامدشون! حدودیشو نمیدونی؟! نمدونم چرا حس میکنم تو خونه هم حکومت نظامی برپا میکنن و خشک ...

😂😂نه بابا .بستگی به اخلاق طرفت داره فقط

شوهر من استواردوعه  چهارو پونصد میگیره

البته سه سال باید سنندج میبودیم تازه یک هفتس تموم شده برگشتیم شهرمون

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐