سلام.من یه قالب خریدم با ارتفاع ۱۱ و قطر ۲۵. تا نصف قالبم باید خمیر کیک برسه یا کمتر ؟ چیکارش کنم کیکم قشنگ از داخلش بیرون بیاد؟ قالبم رو با کره چرب کنم یا روغن؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزيزم با دست همه جاي قالبتو چرب كن يكمم ارد بپاچ كف ظرفت بعد كه كيك رو دراوردي قشنگ بزار سرد شه دورشو با ي چاقو گرم جدا كن بعد برشگردون
حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻 خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمیبرد؛ محبت فخر نمیفروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمیجوید؛ به آسانی خشمگین نمیشود و کینه به دل نمیگیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمیشود، امّا با حقیقت شادی میکند. 7محبت با همه چیز مدارا میکند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری میکند.