2777
2789

سلام.من یه قالب خریدم با ارتفاع ۱۱ و قطر ۲۵. تا نصف قالبم باید خمیر کیک برسه یا کمتر ؟  چیکارش کنم کیکم قشنگ از داخلش بیرون بیاد؟ قالبم رو با کره چرب کنم یا روغن؟

عکس قالب هم می زارم. 

خدایااااااا شکرت ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم با دست همه جاي قالبتو چرب كن يكمم ارد بپاچ كف ظرفت بعد كه كيك رو دراوردي قشنگ بزار سرد شه دورشو با ي چاقو گرم جدا كن بعد برشگردون

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.
این قالب که نمیشه کاغذ روغنی بندازم

نه اینو باید کفش روغن جدا کننده بزنی ،،،بعد که کیکتو از فر درآوردی بزار خنک بشه کم کم با یه لیسک کوچیک بغلاشو آزاد کن از قالب دربیار

،،،،،روغن جدا کننده هم از نت 

سرچ کن