2777
2789

بچم سه ماهشه..ی ماهه ک متوجه شدم رفلاکس داره و دارو میخوره و از همونموقع بد شیر میخورد ولی الان ی هفتس ک دیگه سینمو نمیگیره فقط وقتی خوابه میخوره...بیداری میخوام شیرش بدم جیغ میزنه ولی شیشه خیلی خوب میخوره...شیرمم زیاده دوس ندارم شیر خشک بدم بهش چیکار کنم

شیشه بچه رو تنبل میکنه نباید از اول بهش میدادی، الان باید همت کنی شیشه رو بگذاری کنار و اگر نه دیگه تو خواب هم شیر مادر نمیخوره بسیار سخته ولی شدنیه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش یه خواهر شوهر تاپیک زده بود بچه برادرمو میبریم پایین بهش شیر خشک میدیم پنهانی از مادرش چون مامانش باشیرخشک مخالفه فک کنم تو عروسشونی

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
شیشه بچه رو تنبل میکنه نباید از اول بهش میدادی، الان باید همت کنی شیشه رو بگذاری کنار و اگر نه دیگه ...

فایده نداره ی هفته تحمل کردم شیشه ندادم ولی اصلا سینمو نگرفت گرسنه میموند ولی نمیخورد 

فایده نداره ی هفته تحمل کردم شیشه ندادم ولی اصلا سینمو نگرفت گرسنه میموند ولی نمیخورد 

تو خواب بهش شیشه بده گرسنه نمونه، من خودم این روزها رو گذروندم بسیار سخت بود ولی باید وقت بگذاری، من چون شیرخشک خوردم خودم همه زندگی حسرت داشتم تصمیم گرفتم به بچه شیرخشک ندم چند روز اول با فضولی بقیه مکمل خورد بهش مزه داد ولی از روز دهم به بعد وقت گذاشتم و گفتم شیشه نمیدم که نمیدم خیییییلی سخت بود، گاهی شیر میدویدم موقع خواب با شیشه بهش میدادم که ضعف نکنه ولی تا بیدارشدن باهاش کشتی میگرفتم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چند روز پیش یه خواهر شوهر تاپیک زده بود بچه برادرمو میبریم پایین بهش شیر خشک میدیم پنهانی از مادرش چ ...

ن عزیزم من مخالف شیرخشک نیستم چون شیر خودم خیلی زیاده و سیرش میکنه دلم نمیاد شیرخودمو نخوره 

تو خواب بهش شیشه بده گرسنه نمونه، من خودم این روزها رو گذروندم بسیار سخت بود ولی باید وقت بگذاری، من ...

اگه خواب باشه ک سینمو میگیره ولی تو بیداری گرسنه میمونه و جیغ میزنه هرکار میکنم سینمو نمیگیره تا میخوام بذارم دهنش جیغ میزنه سرش برمیگردونه و دستاشو میخوره بخدا تا ۵ ساعت تحمل کردم شیشه ندادم ولی فرقی نکرد 

اخه میترسم شیرم خشک بشه شیرم خیلی خوبه

تو خواب بهش بده، من دخترم یه مدت فقط تو خواب بهش میدادم تو بیداری نمی‌گرفت، بعدم هیچی دیگه بهش نمیدادم تا ضعف کنه و تو خواب بخوره 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...