2777
2789
عنوان

شوهرم قرص خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 87 پست

فیلمشه نترس

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد التماسش کردم گریه کردم گفتم نخور بخشیدمت برو بالابیار هرچی خوردیو الانم گرفته خابیده😭

خب تو چتو خوندی؟ چی بود توش؟

نگران نباش ببرش بالا بیاره

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

پاشو زنگ بزن اورژانس شوهرت قرص خورده بعد نشستی اینجا تاپیک میزنی؟ نمیدونی اینجا چی بهت میگن؟ همه میگن ب درک بزار بمیره و طلاق بگیر پاشو برو زنگ بزن اورژانس بعدش بشینین باهم مشکلاتتون رو حل کنین 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
نع قربون صدقش رفته بود باهم تصویری حرف زدن . زنه خرابه همه میشناسنش

اوه پ بهت خیانت مکنه.

خب حق با توعه حرسشونخور

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
هیچ حرفی نداشت فقط میگفت متاسفم واست ک گوشیمو چک میکنی . بهش گفتم توضیح بده بگو اشتباه میکنم 

😔😔😔😔😔😔💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
جلو چشم خودت خورد؟شاید نخورده؟اگر ندیدیش ممکنه نخورده باشه وانداخته باشه بیرون حالا مگه پیامش چی بو ...

اره جلو چشم خودم . زنه خرابه شوهرم داره شوهرمن قربون صدقش رفته بود تصویری حرف زده بودن