2777
2789
عنوان

شوهرم قرص خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی توروخدا زنگ بزن 115 تا دیر نشده دارو وارد خونش بشه دیگه نمیتونن کاری کنن و معدشو شستشو بدن

زنگ زدم اورژانس تا فهمیداومد بیرون از اتاق گفت سریع زنگ بزن کنسل کن وگرنه سوار ماشین میشم میرم😭با داد فریاد .منم ترسیدم کنسل کردم

زنگ زدم اورژانس تا فهمیداومد بیرون از اتاق گفت سریع زنگ بزن کنسل کن وگرنه سوار ماشین میشم میرم😭با د ...

ای بابا

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
معذرت میخوام عزیزم حلال کن حالم خوش نیس

اشکال نداره انشالله همه چیز درست میشه🌹💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
عزیزم حال شوهرت خوبه خودت خوبی چی شد اتفاق بدی که می‌افتاد بخشیدی همسرت رو؟ذهنمو درگیر کردی از دیشب

مرسی از مهربونیت عزیزم . اره همه چی اوکیه دیشب تا صب بیدار بودم صب رفت سرکار شوهرم