من همیشه تو قابلمه و پلوپز درست میکنم خیلی خوشمزه میشه حتما شیر زیاد میریزی که ابکی میشه و سفیده و زرده هم جدا هم میزنم وقتی همه موادو محلوط کردم اخر کار سفیده هم زده (که زیاد پف کرده) رو میریزم با قاشق دورانی هم میزنم و میریزم قابلمه سر هم میذارم روش تا وقتی پخت سرشو بر نمیدارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۱و نیم پ شکر ۱ونیم پ شیر و ۱ پ روغنو با ۴ ق کاکائو و یدونه کافی میکس میزنی و ازش یه لیوان جدا کن نگهدار بعد وانیل ۱ چهارم ق چ و سه تا تخم مرغو دونه دونه اصافه کن بعد ۱ ق م بکیتگ و ۲ پ ارد رو روش الک کن و بزن و بدار فر ۴۰ دقیقه بعد تا گرمه اون سس اول رو بریز روش
خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم