الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
باید از سرکار میاد بیست دقیقه تنفس بدی بعد چایی و غذار رو بیاری ببوسیش بگی بیا عشقم 😁دراز میکشه قرب ...
من همه اینارو انجام میدادم خیلی بیشتر از این بحدی که همه دهنشون باز میموند انقد قربون صدقش میرفتم اگه بگم چه کارایی کردم شاید باورت نشه ولی بعد فوت مادرم کاری باهام گرد که الان بعد ۳ هفته از اون رفتارش ادم قبل نشدم ... باهاش حرف میزنم ولی هزار برابر تغییر کردم باهاش .. دیگه هرچی میگه و قربون صدقم میره باورش ندارم
در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
من معمولاً تا به شوهرم نگم نمیکنه. شرطی شده. بگما کارشم زیاد شده احتمالا از اونه آخه مردا روی یه چیز که تمرکز میکنن نمیتونن در آن واحد به چیزای دیگه مثل این فکر کنن خونه میاد پای لپ تاپ کار میکنه آخه. تا موقع خواب همینه تا بخواد بخوابه اون وقت میاد بغل شب بخیر با قیافه خوابالو اصن گمونم منو نمیبینه اون لحظه😂
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
اگه تازه عقد کردین طبیعیه بعضی از پسرا به خاطر رعایت حال خانوما کم کم نزدیک میشن ماهم اوایل عقد اینط ...
نگو تورو خدا مگه میشه اخه؟ بابا تو عقد باید ۱۰۰ بار ترتیب دختررو بده. پیگیری کن ببین مشکلی نباشه بالاخره بوسی بغلی لبی چیزی نمیشه خشک و خالی پس زن گرفته نگاش کنه ؟؟؟
تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز