2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا اینارو با من نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 129 پست
منم مثله شما نه.گفتن تو پیش قدم شو شدم.زد تو ذوقم که مثله دختر بچه ها رفتار میکنی.کسی که بلد نیست اب ...

آره شوهره منم بی ذوقه اوایل همش ارش اویزون بودم که مسگفت لوسی و فلانی الان دیگه کلا کار به کاره هم نداریم بره گمشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری کن که بخوادشما را دراغوش بگیره.

بعضیاکلااااسردن.شوهرم منم سردوبی محبته😢

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
اره حق داری شوهرمن همه اینکارو میکنه اما ی ادامس برام نمخره😊

منم فقط خودشه و زبونش تو حسرت یه سوپرایز یه شاخه گل و ...موندم

کاربر قدیمی ام هی نگید عضویتت مبارک ک خودم ۴سال به همه میگفتم😂
آره شوهره منم بی ذوقه اوایل همش ارش اویزون بودم که مسگفت لوسی و فلانی الان دیگه کلا کار به کاره هم ن ...

الان دوهفته هست بجز روزمرگی دلم نمیکشه یک کلمه اضافه باهاش حرف بزنم.دیگه کششی بهش ندارم

ببین خانم محترم سما شبا کنار همسرت که میخوابی حتما لباس های خوبو تحریک آمیز بپوشین،اینجور لباسها فقط،بخاطر رابطه جنسی نیست که محبتم زیاد میکنه،شبا که اون به پشت شما خوابیده شما برین از پشت بغلش کنین،خیلی ببخشینها بدنتونو به بدنش بمالین یه مدت اینکارو بکنین عادت میکنه اونم دیگه بدون شما و بغل شما نمیتونه بخوابه

❤هر که در عشق سر از قله بر آرد هنر است، همه تا دامنه کوه تحمل دارند❤
والا شوهر منم خیلی سرده نه میاد خونه نه زنگ می نه منم اگه بزنگم بلاک میشم فقط به خاطر نزدیکی میاد طر ...

وای چه بد خونه نمیا کجا میره ؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
نگو تورو خدا مگه میشه اخه؟ بابا تو عقد باید ۱۰۰ بار ترتیب دختررو بده. پیگیری کن ببین مشکلی نباشه بال ...

ازدواجمون سنتی بوده. نه باباااا چه مشکلی الان هنوز نامزدیم ولی رابطه جنسی هم داشتیم😂😂😂 

به هرحال خجالتی بودیم اوایل

من همه اینارو انجام میدادم خیلی بیشتر از این بحدی که همه دهنشون باز میموند انقد قربون صدقش میرفتم اگ ...

خوب عزیز هر ادمی روزای بد و خوبی داره هر زن و شوهری گاهی ماهم دعواهای خفن داشتیم که گفتم این زندگی دیگه زندگی نیست اما ته قلبمون همو دوست داریم شما گذشت کن بخاطر عشقتون خراب نکن انسان اگه خطاکار نبود که امام میشد 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
ببین خانم محترم سما شبا کنار همسرت که میخوابی حتما لباس های خوبو تحریک آمیز بپوشین،اینجور لباسها فقط ...

افرین حرفت درسته ولی من با دوتا بچه یکی شو شوهرم میخوابونه یکی شو من یه وقتایی تو تخت بچه خوابمون میبره دیگه به بوس و بغل نمیرسه

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
الان دوهفته هست بجز روزمرگی دلم نمیکشه یک کلمه اضافه باهاش حرف بزنم.دیگه کششی بهش ندارم

باز شما روز مدگی رو میگید مااکثرا به هم سلامم نمیدیم دیگه واقعا دیگه خسته ام ازش با بچه هام سرگرمم کاری باهاش ندارم هیچ حرفی نداریم همه ی حرفاشو به مامانش میگه رازا و کاراشو درد دلاشو...فکرمیکنم مجردم بابچه ولش کن بابا از التماس واسه محبت خسته شدم حتی شباام پیشه هم نمیخوابیم دیگه راحت

ازدواجمون سنتی بوده. نه باباااا چه مشکلی الان هنوز نامزدیم ولی رابطه جنسی هم داشتیم😂😂😂  به ...

ماشاالله به این خجالتی بودن رابطه جنسی هم داشتیداگرخجالتی نبودیدپس ....حالا شما نامزدیدیا عقد؟