سلام عزیزم مرد با مرد فرق داره دیگه...بعضیهاشون ابراز محبت کلامی و جسمی رو بلد نیستن یعنی تو خونواده یاد نگرفتن. بنظرم باهاش صحبت کن مثلا با زبون بچگونه اون کاری که دوست داری رو واست انجام بده رو خودت واسش انجام بده...مثلا بگو دوس دارم شوهرم اینجوری بغلم کنه...ممکنه به مرور از رفتار تو یاد بگیره اونم انجام بده
اگه تازه عقد کردین طبیعیه بعضی از پسرا به خاطر رعایت حال خانوما کم کم نزدیک میشن ماهم اوایل عقد اینطور بودیم یه ماه از عقدمون گذشته بود هنوز دستش به صورتم نخورده بود بس خجالتی بودیم
عزیزم اینا همه حساسیت های اوایل ازدواج هست بعد چند سال زندگی و چندتا بچه همین که خیانت نکنه و به لقمه نون دربیا ره کافیه فکر کردی الان همه مردا عاشقانه دارن زنشون رو بغل میکنن نه والا همه دنبال کار هستن
با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
باید از سرکار میاد بیست دقیقه تنفس بدی بعد چایی و غذار رو بیاری ببوسیش بگی بیا عشقم 😁دراز میکشه قربون صدقش بری برخوابی بغلش سرکار پیام عاشقانه بدی حرف میزنی جونمی و عشقم و فدات بشم از دهنت نیوفته🤗
شوهر منم جدی وخشک بود الان خیلی خوب شد انقد بوسش کردم راه افتاد 😂😂😂😂
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
شوهرمن اینطوریه در حدی که بعضی وقتا واقعا کلافه م میکنه و اخرش دعوامون میشه😐😐
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
منکه شوهرم فقط واسه رابطه میاد سمتم دیگه برام مهم نیس انقد مستقیم و غیر مستقیم گفتم خسته شدم منم خیلی وقته کار به کارش ندارم دیگه مثله ۲تا هم خونه شدیم