خیلی کم ، چون همیشه لباسای اجق وجق میپوشم و مانتوهای گشاد و جلوباز وقتی ام میرم خونه مادرشوهرم اینا ...
خب دلیل خاصی داره نمیگین؟؟
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
ای وای چه شوهر خوبی نامزد من مامانش جلوتر از من از همچی باخبر میکنه
آره خداروشکر دهن لق نیست ولی فک میکردم خبر بارداری و باباشدنشو دیگه بگه حتی اونم میگه نه ، بگیم که چی بشه . حتی مامانش یکی دوبار ازش پرسیده بوده سخت انکار کرده بوده که نه بابا بچه میخواییم چیکار 😄😄😄
من فقط میگفتم اولاش نگیم که جای نی نی سفت بشه چون لکه بینی هم داشتم ، ولی شوهرم مخالفه . چند روز پیشم که ترشحاتم خونی شد دیگه مخالفتش جدی شد میگه اگه بگیم اتفاقی بیفته خدای نکرده ، دیگه جلوی حرفای بقیه رو نمیشه گرفت .
با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
خدا حفظش کنه . من بابت این قضیه خیلی اذیت میشم نامزدم ته تغاریه مامانشم نازپروردش کرده. میخوای ...
از الان بگم که بیچاره شدی با این نامزد و مادر شوهر
با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!