2777
2789
عنوان

میخوام ب مادرشوهر زتگ بزن بگم باردارم نمیدونم چ جوری بگم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کم ، چون همیشه لباسای اجق وجق میپوشم و مانتوهای گشاد و جلوباز وقتی ام میرم خونه مادرشوهرم اینا ...

خب دلیل خاصی داره نمیگین؟؟ 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
ای وای چه شوهر خوبی     نامزد من مامانش جلوتر از من از همچی باخبر میکنه

آره خداروشکر دهن لق نیست ولی فک میکردم خبر بارداری و باباشدنشو دیگه بگه حتی اونم میگه نه ، بگیم که چی بشه . حتی مامانش یکی دوبار ازش پرسیده بوده سخت انکار کرده بوده که نه بابا بچه میخواییم چیکار 😄😄😄

خب دلیل خاصی داره نمیگین؟؟ 

من فقط میگفتم اولاش نگیم که جای نی نی سفت بشه چون لکه بینی هم داشتم ، ولی شوهرم مخالفه . چند روز پیشم که ترشحاتم خونی شد دیگه مخالفتش جدی شد میگه اگه بگیم اتفاقی بیفته خدای نکرده ، دیگه جلوی حرفای بقیه رو نمیشه گرفت . 

آره خداروشکر دهن لق نیست ولی فک میکردم خبر بارداری و باباشدنشو دیگه بگه حتی اونم میگه نه ، بگیم که چ ...

خدا حفظش کنه . من بابت این قضیه خیلی اذیت میشم نامزدم ته تغاریه مامانشم نازپروردش کرده.  میخوایم تا سر خیابون بریم بیایم میره به مامانش میگه   ولی ادمش میکنم صبر کن   

نیروی خدماتی بگیر منت قوم شوهر رو هم نکش

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!

لطفا برای این تاپیک م گزارش بزنین 🙏🙏🙏🙏

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4646471&slug=بنظرتون-خریدن-امتیاز-مسکن-ملی&postId=144398955

سلام لطفا هرکی دوست داشت برای اجابت شدن خاسته م دعا کنه و صلوات بفرسته... ب امید خدا خودتونم هر خاسته ای دارین برااورده بشه انشالله 
من نمیتونم ریسک کنم کمی سرپامیمونم فوری لک میاد

منکه اشتباه کردم گفتم دورازجونت فکرشم نمیکردم وقتی قلبش تشکیل نشد نمیدونستم چطوری توضیح بدم .من فامیل همسرمو دوست دارم اما خواهرشوهر برای کمک نیاد بهتره 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
خدا حفظش کنه . من بابت این قضیه خیلی اذیت میشم نامزدم ته تغاریه مامانشم نازپروردش کرده.  میخوای ...

از الان بگم که بیچاره شدی با این نامزد و مادر شوهر

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!