2777
2789
عنوان

میخوام ب مادرشوهر زتگ بزن بگم باردارم نمیدونم چ جوری بگم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو قلبو چند ماهگی انجام میدن؟

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

اگه لکه بینی داری فعلا به کسی نگو،واستا غربالگری سلامت رو تو ۱۲هفتگی برو بعد که سلامتش تایید شد به همه بگو،من چون خودم دو بار تجربه ناموفق داشتم میگم،آن شاالله توراهیت رو سالم بغل بگیری عزیزم🙏

من فقط میگفتم اولاش نگیم که جای نی نی سفت بشه چون لکه بینی هم داشتم ، ولی شوهرم مخالفه . چند روز پیش ...

اخ اخ هی ب من گف پریود شدی الکی گفتم اره بعد ک قلبشو شنیدم 6هفته بودم بهش گفتم خانوم ناراحت شد چرا ب من دردغ گفتی

ببین 6هفتم بیشتر نبوداااا

من نمیتونم ریسک کنم کمی سرپامیمونم فوری لک میاد

ببین لکه بینی رو اکثرا دارن مگه توی خونه چقد کار داری؟  یه ماه کارای الکی رو نکن فقط غذا و ظرف شستن باشه، منم داشتم هیچ کسی هم نداشتم نه خانواده خودم نه شوهرم یه ماه با دارو و استراحت نسبی بهتر شدم بعدشم رفتم سر کار .الان نگو بزار ماه دیگه بگو از شوهرت کمک بگیر خونه ای که دونفر هستن ریخت و پاش نداره که 

خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴‌.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود‌.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه 
اخ اخ هی ب من گف پریود شدی الکی گفتم اره بعد ک قلبشو شنیدم 6هفته بودم بهش گفتم خانوم ناراحت شد چرا ب ...

وااا من به شوهرم میگم دیر شده بگو مامانت ناراحت میشه چون بهش حق میدم ،  ولی واسه تو که خیلی زوده بوده واسه چی ناراحت شده 🤐🤐🤐🤐

از الان بگم که بیچاره شدی با این نامزد و مادر شوهر

چیکار کنم   ولی خب دارم روش کار میکنم درست بشه.  داداش بزرگش زنش بچه سقد کرده بود بیمارستان بوددبی به مامانش گفته بود سرما خورده . آخرم لو رفت ولی هیچی بهش نگفتن تازه رفتن ازش مراقبت میکردن بدون اینکه بروش بیارن . منم بعد چندماه فهمیدم . تازه قراره با ما توی خونه زندگی کنن گفتن خونه رو میزنیم به نام نامزدم من گفتم تو خونه اجاره بشینیم بهتره . قبول نکردم 

ببین لکه بینی رو اکثرا دارن مگه توی خونه چقد کار داری؟  یه ماه کارای الکی رو نکن فقط غذا و ظرف ...

برا امضات دعا کردم عزیزم شما هم برا توو دلی من دعا کن🙏🙏🙏☹

💎زبان کوردی هویت من است💎
لنگه شوهر منه به زور من به برادرهاش گفت بعد4 ماه  فقط به خواهرش ازاول گفتیم مادرهم نداره

من میگم بگیم ناراحت میشه مامانت ، میگه نه ، نمیزاره . میترسم بعدا بگن تو نذاشتی به ما بگه 🙄

برا امضات دعا کردم عزیزم شما هم برا توو دلی من دعا کن🙏🙏🙏☹

ممنون عزیزم ان شاءالله خدا حفظ کنه برات و سالم و سلامت به دنیا بیاد 

خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴‌.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود‌.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه