2777
2789
عنوان

مربی رانندگی بیشور

846 بازدید | 68 پست

مگه حداکثر کلاس های عملی یک ساعت نیم نیست ؟ الان سه روزه مربی یک ساعت داره آموزش میده ازش پرسیدم ببخشید من رانندگی بلد نیستم اگه بلد بودم نیم ساعت هم پشت فرمون نمینشستم بعد میگه چون من توی مسیر خونتون پیادت میکنم اون نیم ساعت دیگه حساب نمیشه ... مگه حتما باید در آموزشگاه منو پیاده کنه ؟ چون خونمون دوره بهش گفتم منو نزدیک خونه پیادم کنه ولی در قبالش نیم ساعت از آموزش کم میکنه میشه یک ساعت ... مگه موظف نیست منو در خونه پیاده کنه ؟ اگه تجربه دارین بگین باید چکار کنم پیش کی برم شکایت کنم یا شاید من اشتباه میکنم ؟ ولی اگه حرف من درست باشه میترسم با من لج کنه درست یادم نده 😟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موظف نیست دم در خونتون پیاده کنه خودت از ازموشگاه باید بری خونه بعدشم مگه بعد اینکه تایم اموزشتون تو یک روز تموم شد امضا نمیزنید؟

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

مربیه

راننده شخصی نیست که😂😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟