2777
2789
عنوان

مربی رانندگی بیشور

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 68 پست
از طرف من بود اول ولی چیزی راجب اینکه نیم ساعت کم میکنه رو به من نگفت

اها،خب کم میکنه عزیزم یه حوری برنامه ریزی میکنه وقتی برسع آموزشگاه یکساعت و نیم گذشته باشه 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اها،خب کم میکنه عزیزم یه حوری برنامه ریزی میکنه وقتی برسع آموزشگاه یکساعت و نیم گذشته باشه 

خب پس بهش بگم همون تایم کامل یاد بده ولی اگه دیدم ده دقیقه کم میکنه باید چکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پس بهش بگم همون تایم کامل یاد بده ولی اگه دیدم ده دقیقه کم میکنه باید چکار کنم؟

یعنی یکساعت و بیست دقیقع ببره؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عزیزم ازون تایمی که سوار ماشین میشی برای رفتن سر تمرین تا اون تایمی که درب اموزشگاه پیاده ت میکنه میشه ساعت تمرین شما،یعنی مسیر رفت و برگشت از محل تمرین تا آموزشگاه هم حساب میشه 

تا الان ساعت دیدی که سر چن دقیقع میرسی در خونتون؟

مستقیم به حساب اون واریز کردم ... اشتباه کردم؟

چرا ب حساب اون

اموزشگاه خودش با مربی حساب میکنه

من ک بحساب اموزشگاه ریختم

نشنیدم کسی ب حساب مربی بریزه

بازم برو سوال کن

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

کلاسا دوساعته هست ولی ۱:۴۵دقیقه آموزش میدن..من بعضی وقتا مربی تا خونه میبردم ولی یجوری برنامه ریزی میکردیم که حداقل بشه همون یک ساعت و نیم آموزش خودمم رانندگی میکردم تا توی محل هم یادبگیرم

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏