2777
2789
عنوان

مربی رانندگی بیشور

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 68 پست
یعنی در حقم داره لطف میکنه ؟ 

اره،مربی موظفه در آموزشگاه پیادت کنه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جلوي آموزشگاه بايد پياده بشي عزيزم 

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

من نمیرسوندم 

همونجا اموزشگاه سوارم میکرد بعدم پیادم میکرد

با این حال حدودا ۲۰ مین میشستیم تو ماشین تا تایم بره(چون انگشت میزدیم موقع ورود و خروج)

ولی خداییش ازش راضی بودم همون بار اول قبول شدم رانندگی

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
میگه من جای یک ساعت نیم یک ساعت بهت یاد میدم بعد نزدیک خونه پیادت میکنم

تو قبول کردی؟ معامله س بنظرم عیبی نداره ولی من حای تو بودم یک ساعت و نیم میرفتم تمرین عوضش خودم میرفتم خونه،یکم هوا هم میخوری عیب نداره، باهاشون حرف بزن استارتر از ساعت اموزشیت نزن عوضش خودت برو خونه تون

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مربی باید شما رو اموزشگاه تحویل بده و این کارش خلاف قانونه.اگر اختلاف مسیر خونتون تا اموزشگاه نیمساعت زمان میبره ک حقی از شما ضایع نشده..این چند جلسه باقیمانده رو اموزشگاه پیاده شید اگر بازم زودتر بردتون ب مدیریت شکایت کنید

با افتخار قدیمی هستم و چهارمین کاربریمه😊😉
یعنی در حقم داره لطف میکنه ؟ 

نه، اون تایمی رو که باید توی مسیر برگرده تا برسه به اموزشگاه، داره از تایم کلاست کم میکنه

به نظرم داری ضررمیکنی، تایم کلاستو کامل برو، بعد خودت برگرد خونه

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
تو قبول کردی؟ معامله س بنظرم عیبی نداره ولی من حای تو بودم یک ساعت و نیم میرفتم تمرین عوضش خودم میرف ...

پس بهش بگم یک ساعت نیم کامل یاد بده منو برگردونه جلوی آموزشگاه؟

پس بهش بگم یک ساعت نیم کامل یاد بده منو برگردونه جلوی آموزشگاه؟

اره ،عزیزم اول با خودش حرف بزن پیش مدیریت نرو یه وقت بد نشه براش ،قبول میکنه مطمئنا ،نکرد میتونی بری پیش مدیر حرف بزنی

میگه من جای یک ساعت نیم یک ساعت بهت یاد میدم بعد نزدیک خونه پیادت میکنم

زمان ما تایم اموزش یکساعت و پنجاه دقیقه بود...چطور اینقدر کم اموزش میبینی اخه

با افتخار قدیمی هستم و چهارمین کاربریمه😊😉