2777
2789
عنوان

من سرکلاژ شکمی با لاپارسکوپی جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 51858 بازدید | 1268 پست
باوجود سرکلاژ شکمی بازم امکان داره بچه سقط بشه؟؟چون منم۳تاسقط داشتم دوتاش باسرکلاژسقط شدن

عزیزم بمن اطمینان کامل نداذن و گفتن صدرصد نیست ولی باتوکل بخدا جواب گرفتم و تونستم طعم مادرشدنو بچشم.اینشالا شماهم توکل برخدا جواب میگیری .من برام اخرین راه بود بعدازاون فقط رحم اجاره بود..

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
عزیزم بمن اطمینان کامل نداذن و گفتن صدرصد نیست ولی باتوکل بخدا جواب گرفتم و تونستم طعم مادرشدنو بچشم ...

خوشحالم برات عزیزم ک مادرشدی.....هروقت بچتو شیر میدی برای منم دعا کن حتما

❤میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین...ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بمن اطمینان کامل نداذن و گفتن صدرصد نیست ولی باتوکل بخدا جواب گرفتم و تونستم طعم مادرشدنو بچشم ...

امکان داره تو حاملگی باوجود سرکلاژشکمی ب خونریزی بیفتی؟

❤میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین...ممنونم
عزیزم احتمالا چون قبلا به راحتی باردارمیشدم اگر تو شش ماه نشد مشکلی برا باردار شدنم پیش اومده نه این ...

بانو جان شما تو بارداری چرک خشک کن هم استفاده می کردی آخه من مشکل عفونت پنهان هم دارم بعد رفتم امروز پیش دکتر رزاقی تهران گفت من سرکلاژ شکمی رو قبول ندارم به خاطر اینکه اگه خدایی نکرده سقط بشه فقط باید سزارين بشی و اینکه با عفونت رحم احتمال موندن بچه خیلی کمه حتی با اینکه دارن آنتی بیوتیک می خورم بعد گفت رحم جایگزین مال همین مواقعه حالا من چیکار کنم به نظرت 

بانو جان شما تو بارداری چرک خشک کن هم استفاده می کردی آخه من مشکل عفونت پنهان هم دارم بعد رفتم امروز ...

عزیزم منم درکل زیاد مستعد عفونت ادراری بودم تو بارداریام و بمحض اینکه کمی عفونتم تو ازمایشم بود به دکترم میگفتم دارو بده و خودشم دارو میداد ،سه بار انتی بیوتیک  تو بارداری اخرم خوردم.و خداروشکر مشکلی نبود.بنظر من اگر زایمانای قبلیت فقط به دلیل نارسایی دهانه رحمت بوده   و سقط تو هفته های پایین نداشتی به امتحانش می ارزه.ولی بازم تحقیق کن دکترا به چیزای دیگه فکر نمیکنن،بالاخره رحم اجاره هم دردسرای خودشو داره ...میتونی بادکتر دیگه هم مشورت کنی عزیزم خیالت راحت بشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بانو جان شما تو بارداری چرک خشک کن هم استفاده می کردی آخه من مشکل عفونت پنهان هم دارم بعد رفتم امروز ...

فکرکنم خودتونم با دوست نی نی سایتی نسترن ۳۴درارتباط باشید که الان باردارهست و سرکلاژشکمی فکنم‌ پیش دکتر اصفجاه رفته ،شماهم  پیش دکترش یسری بزن شاید نظراون چیز دیگه باشه

عزیزم منم درکل زیاد مستعد عفونت ادراری بودم تو بارداریام و بمحض اینکه کمی عفونتم تو ازمایشم بود به د ...

خودمم اصلا دوست ندارم رحم اجاره ولی این دکتره گفت تو عفونت پنهان داری احتمال موندن بچه کمه من یک سقط 27 هفته داشتم با یک 23 و 25 نمی دونم دیگه از چیه دلی چند روز قبل از زایمان درد شدید می گیرم و زایمان می کنم من نسرین جون و می شناسم خیلی خانم مهربون و خوبی هستن پارسال دهه‌ی فاطمیه روضه داشتن من رفتم خونشون 

خودمم اصلا دوست ندارم رحم اجاره ولی این دکتره گفت تو عفونت پنهان داری احتمال موندن بچه کمه من یک سقط ...

خیلیم عالی ،اره منم تو نی نیسایت اشنا شدم و درارتباطیم اینشالا بسلامتی زایمان کنه..شما هم هرچه ژودتربه نتجه دلخاهتون بزسید

ان‌شاءالله با دعای شما دوستان و توکل به خدا خودش دلم و شاد کنه ♥️♥️♥️

اینشالا ازخدا میخام همه کسایی که بچه دوست دارن دامنشون سبز بشه.و شماهم توکل کن بخدا و مطمن باش دامنت سبز میشه.

سلام من دوبار زایمان زودرس داشتم و روحیم داغونه دکتر گفته سرکلاژ شکمی بشم ولی خودم فکر میکنم بازم جو ...

سلام عزیزم نا امیدنشو،بمن دکترا گفتن سرکلاژشکمی معلوم نیست بهت جواب بده ولی میتونی امتحان کنی منم باتوکل برخدا و رعایت و دارو تونستم خداروشکرجواب بگیرم .نمیدونم همه چیزایی که تو پستم نوشتمو خوندی یانه .ولیبخون شاید بهت کمک بشه و سوالی داشتی درخدمتم 

سلام عزیزم نا امیدنشو،بمن دکترا گفتن سرکلاژشکمی معلوم نیست بهت جواب بده ولی میتونی امتحان کنی منم با ...

چه داروهایی مصرف کردید؟و چقدر مطلق بودید؟

فرق سرکلاژ شکمی با واژینال چیه؟

دکترتون کی بود