2777
2789
عنوان

من سرکلاژ شکمی با لاپارسکوپی جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 51867 بازدید | 1268 پست
من خودم اکثر دکترای شیرازو رفتم ودرنهایت دیذم اگربخام امتحان کنم دوباره ،با سرکلاژشکمی جوابدهیم بیشت ...

خدا رو هزار بار شکر، پس میشه با سرکلاژ شکمی

خدا خیرت بده، خدا پسرتو برات سربلند و سالم نگه داره

من با سرکلاژ و استراحت و کلی داروی پرولوتون و آنوکسا و ...دو باز زایمان زودرس در ۲۲ و ۲۶ هفته داشتم بسیار دردناکه

اما اصلا تا به حال در مورد سرکلاژ شکمی نشنیده بودم

خیلی برات خوشحالم 

خیلی امید گرفتم

امیدوارم پزشکم برام انجام بده

فقط یک سوال 

با سرکلاژ شکمی، امکان کاشت جنین فریز هم در رحم هست؟ یا فقط باید طبیعی حامله شد؟

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
خدا رو هزار بار شکر، پس میشه با سرکلاژ شکمی خدا خیرت بده، خدا پسرتو برات سربلند و سالم نگه داره من ...

ممنون عزیزدلم ،ازخدا میخام همه کسایی که زجردیدن و نومنتظر لچه هستن خدا کمکشون کنه.عزیز من راستش درمورد کاشت جنین در جریان نیستم که بشه یانه.اینشالا که بشه.فقط میدونم پزشکی که سرکلاژشکمی انجام میدن انگشت شمارهستن.مثلا تو شیراز  فقط دکتر البرزی انجام میده.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو هزار بار شکر، پس میشه با سرکلاژ شکمی خدا خیرت بده، خدا پسرتو برات سربلند و سالم نگه داره من ...

عزیز شما زابمان زودرس دومیت26هفته بود؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ممنون عزیزدلم ،ازخدا میخام همه کسایی که زجردیدن و نومنتظر لچه هستن خدا کمکشون کنه.عزیز من راستش درمو ...

الهی آمین🙏🏻‌

و الهی خودت هم حاجت روا بشی🤲🏻

عزیز شما زابمان زودرس دومیت26هفته بود؟

نه بانو جون 

بارداری دوم ۲۲ هفته بود🥺

خدا کنه پزشکم موافقت کنه با سرکلاژ شکمی

من تهران هستم 

اگر شما پزشکی میشناسید که تهران اینکارو انجام میده به من معرفی کنید

نه بانو جون  بارداری دوم ۲۲ هفته بود🥺 خدا کنه پزشکم موافقت کنه با سرکلاژ شکمی من تهران هستم ...

عزیزم یکی از دوستانم تو همبن سایت که الانم باردار هست،تهران پیش دکتر آصف جاه این عمل لاپارسکوپی انجام داده.ابنشالا اون دوستمم تا اخر بارداریش میگدرونه.و همچنین شما هم جواب میگیرید

عزیزم یکی از دوستانم تو همبن سایت که الانم باردار هست،تهران پیش دکتر آصف جاه این عمل لاپارسکوپی انجا ...

ممنونم بانو جان

انشاءالله دوستتون هم به سلامتی زایمان میکنه

و مایه دلخوشیه ما میشه

ممنونم بانو جان انشاءالله دوستتون هم به سلامتی زایمان میکنه و مایه دلخوشیه ما میشه

ابنشالا .دل شماهم شاد بشه فکرمیکنم این دوستمونم حدود هفت ماهش باشه .اینشالا سلامت زایمان کنه تا مایه امید بیشتر شما و همه دوستان بشه....

ابنشالا .دل شماهم شاد بشه فکرمیکنم این دوستمونم حدود هفت ماهش باشه .اینشالا سلامت زایمان کنه تا مایه ...

الهی آمین 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ابنشالا .دل شماهم شاد بشه فکرمیکنم این دوستمونم حدود هفت ماهش باشه .اینشالا سلامت زایمان کنه تا مایه ...

بانو جان به نظرت چرا دکتر البرزی گفت اگه تا شیش ماه باردار نشدی بیا پیشم یعنی اگه بیشتر بشه دیگه سرکلاژ فایده نداره آخه من الان 7 ماهه که سرکلاژ شدم ولی هنوز اقدام نکردم یعنی مشکلی پیش می یاد 

بانو جان به نظرت چرا دکتر البرزی گفت اگه تا شیش ماه باردار نشدی بیا پیشم یعنی اگه بیشتر بشه دیگه سرک ...

عزیزم احتمالا چون قبلا به راحتی باردارمیشدم اگر تو شش ماه نشد مشکلی برا باردار شدنم پیش اومده نه اینکه سرکلاز بیفایدست،چون شاید یوقت از نظرخودش ممکنه زیادازحد بسته‌شده‌باشه راه ورود اسپرم بسته شده‌باشه البته این فرضیه خودمه  ،دقیق تمیدونم. ایشالا اقدام کن ،چون هرچه زودتر بهتر ،حتی بمن گفت از یه ماه بعد اقدام کنم ولی من سه ماه بعد شروع به اقدام کردم.

عزیزم احتمالا چون قبلا به راحتی باردارمیشدم اگر تو شش ماه نشد مشکلی برا باردار شدنم پیش اومده نه این ...

باوجود سرکلاژ شکمی بازم امکان داره بچه سقط بشه؟؟چون منم۳تاسقط داشتم دوتاش باسرکلاژسقط شدن

❤میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین...ممنونم