سلام خانمی
مال من تو 23 هفته ای خرده ای کیسه آبم پاره شد.ساعت 2 نصف شب بود.فکر نمی کردم آب کیسه باشه
فردا صبحش دیدم بازم آب میاد.زنگ زدم اورژانش که گفتن احتمالا از کیسه هست و ... که رفتم بیمارستان.اصلا درد نداشتم.کیسه آب کاملا پاره بود و دهانه رحم 1 سانت باز شده بود.بخاطر سن کم جنین،3 روز نگهم داشتن تا کمیسیون پزشکی بزارن ببینن ختم بارداری بدن یا نه.که خلاصه قرار به ختم بارداری شد.چند نوبت بهم قرص زیرزبونی دادن تا دردام شروع بشه.وقتی درد شروع شد چندین ساعت درد خیلی شدید کشیدم تا دهانه رحم فول باز بشه.9 ساعت طول کشیده بود تا کامل باز بشه.حدود 20 روز قبل از پارگی کیسه،خیلی معذرت میخام یه ترشح سفت و ضخیم و خردلی و بزرگ دفع کردم و روزای بعد هم کم و بیش ترشح داشتم..چند روز بعد از زایمان که رفتم دکتر،دکترم گفت احتمالا اون عفونت بوده و عفونت مخفی داشتی و کیسه آب رو ترکونده
الآن هم دوباره باردارم به لطف خدا.اوایل بارداریم هست.دکترم گفت از قبل از اقدام آسپرین رو شروع کنم.و همچنان دارم هر شب آسپرین بچه می خورم.از سونوی قلب هم یه شب در میون شیاف رو تجویز کرده و فعلا باید استفاده کنم.از قبل از بارداری هم بهم گفته بود باید تو کل بارداری استراحت نسبی داشته باشی و از هفته 16 هر 2 هفته یه آزمایش ادرار بدم ببینه عفونت مخفی دارم یا نه.این دفعه که رفتم پیشش بهم گفت باید طول سرویکس رو هم دقیق برات چک کنم که از این بابت مشکلی نباشه.منم سپردم به بالاسریم.