2777
2789
عنوان

من سرکلاژ شکمی با لاپارسکوپی جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 51867 بازدید | 1268 پست
چه داروهایی مصرف کردید؟و چقدر مطلق بودید؟ فرق سرکلاژ شکمی با واژینال چیه؟ دکترتون کی بود

اسپرین وشیاف سیکلوژیست هرشب ازبعدازسونو تشکیل قبل تا۳۶هفته،امپول پرولوتون۱۶هفته تا۳۶هفته هفته ای یک عدد پرولوتون۲۵۰،امپول انکسوهپارین فکنم از ماه هفتم ببعد بود ،مگنیفورت و مکمل های مثل فرفولیک و کلسیم دکتر حمیرا وفایی تو شیرازتحت نظرش بوذم . ولی برای عمل سرکلاژ پیش دکتر سعید البرزی عمل کردم البته پروفسور هست.ولی اخلاق نداره  

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
چه داروهایی مصرف کردید؟و چقدر مطلق بودید؟ فرق سرکلاژ شکمی با واژینال چیه؟ دکترتون کی بود

سرکلاژشکمی میزانجوابدهیش بیشترهست و ازشکم ازقسمت بالای رحم قبل ازبارداری بسته میشه که زمان بارداریمحکم تر باشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم در رابطه با استراحت مطلق بودن هم دکترم اعتقادی نداشت و میگفت استراحت نسبی ولی من چون دیگه نمیتونستم ریسک کنم،خودم همش استراحت و حالت خابیده بودم توخونه ولی دسشویی فرنگی میرفتم و حمام دوسه روزی یبار میرفتم رو صندلی مینشستم.وفقط برا دکترو سونو میرفتم بیرون.

با چه طول دهانه رحمی سرکلاژ هاتونو انجام دادید؟

عزیزم من باراول دوم اصلا طول دهانه رحمم مشکل نداشت و یدفعه بدون اینکه بفهممطول دهانه رحمم تغییری کرده یانه دچارمشکل شدم متاسفانه باراول یدفعه کیسه ابم پاره شد.و‌باردومم طول دهانه رحمم تو سونو اخرم خوب بود و یدفعه بازشد و دچار زایمان زودرس شدم.و سری بعدشم با وجود سرکلاژمک دونالد  که براهمه انجلم میدن و ازپایین رحمو میدوزند،من کیسه ابم پاره شدو ۲۹هفته زایمان کردم که متاسفانه برام نموند.و بهم گفتم دهانه رحمت نارسایی داره و اصلا خوب نیست

عزیزم من باراول دوم اصلا طول دهانه رحمم مشکل نداشت و یدفعه بدون اینکه بفهممطول دهانه رحمم تغییری کرد ...

سلام خانمی

مال من تو 23 هفته ای خرده ای کیسه آبم پاره شد.ساعت 2 نصف شب بود.فکر نمی کردم آب کیسه باشه

فردا صبحش دیدم بازم آب میاد.زنگ زدم اورژانش که گفتن احتمالا از کیسه هست و ... که رفتم بیمارستان.اصلا درد نداشتم.کیسه آب کاملا پاره بود و دهانه رحم 1 سانت باز شده بود.بخاطر سن کم جنین،3 روز نگهم داشتن تا کمیسیون پزشکی بزارن ببینن ختم بارداری بدن یا نه.که خلاصه قرار به ختم بارداری شد.چند نوبت بهم قرص زیرزبونی دادن تا دردام شروع بشه.وقتی درد شروع شد چندین ساعت درد خیلی شدید کشیدم تا دهانه رحم فول باز بشه.9 ساعت طول کشیده بود تا کامل باز بشه.حدود 20 روز قبل از پارگی کیسه،خیلی معذرت میخام یه ترشح سفت و ضخیم و خردلی و بزرگ دفع کردم و روزای بعد هم کم و بیش ترشح داشتم..چند روز بعد از زایمان که رفتم دکتر،دکترم گفت احتمالا اون عفونت بوده و عفونت مخفی داشتی و کیسه آب رو ترکونده

الآن هم دوباره باردارم به لطف خدا.اوایل بارداریم هست.دکترم گفت از قبل از اقدام آسپرین رو شروع کنم.و همچنان دارم هر شب آسپرین بچه می خورم.از سونوی قلب هم یه شب در میون شیاف رو تجویز کرده و فعلا باید استفاده کنم.از قبل از بارداری هم بهم گفته بود باید تو کل بارداری استراحت نسبی داشته باشی و از هفته 16 هر 2 هفته یه آزمایش ادرار بدم ببینه عفونت مخفی دارم یا نه.این دفعه که رفتم پیشش بهم گفت باید طول سرویکس رو هم دقیق برات چک کنم که از این بابت مشکلی نباشه.منم سپردم به بالاسریم.

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
عزیزم من باراول دوم اصلا طول دهانه رحمم مشکل نداشت و یدفعه بدون اینکه بفهممطول دهانه رحمم تغییری کرد ...

اینم بگم که تو بارداری اولم که زایمان زودرس شد،مدام لکه بینی داشتم هفته های اول.بعدش که قطع شد موعدهای پریودم تو بارداری که میشد لکه بینی داشتم.سن بارداریم که بالاتر میرفت تعداد روزای لکه بینی بیشتر میشد و مثلا به 7 روز رسیده بود و دلدرد خفیف پریودی هم داشتم

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
سلام خانمی مال من تو 23 هفته ای خرده ای کیسه آبم پاره شد.ساعت 2 نصف شب بود.فکر نمی کردم آب کیسه باش ...

عزیزم منم بار چهارمم توخواب کیسم پاره شد.الان که بارداری توکل برخدا اینشالا همه چی بخیرو خوشی بگذره.ففط استراحتتو ازنسبی بیشترکن تا جاییکه میتونی  بیرون نرو و راه‌نرو .وترجیحا سرکلاژم بکن.بادکترت مشورت کن سرکلاژ کنی اکر دفعه قبل سرکلاژ نبوذی. و زود بزود طول سرویکس دهانه رحمتو چک کن،اب بخور که عفونت کمتربگیری در صورت عفونت کم هم به دکتر بگو دارو بده منم همینکارو میکردم چون زیاد عفونت ادراری میگیرم درکل.گر می و سردی هم متعادل بخور.به امیدخدا این دورانو بسلامتی میگذرونی.و نی نیتو بغل میکنی

سلام خانمی مال من تو 23 هفته ای خرده ای کیسه آبم پاره شد.ساعت 2 نصف شب بود.فکر نمی کردم آب کیسه باش ...

منم اسپرین و شیاف هرشب بعدازسونو تشکیل قلب استفاده میکردم و از ۱۶هفته ببعد هم هفته ای یه امپول پرولوتون۲۵۰ میزدم.به امیدحق .مراقب خودتو نی نی باش عزیزم

سلام بانو جان ببخشید مزاحمت شدم من تازه 3ماهه سرکلاژشکمی انجام دادم.الان میخواستم بدونم وقتی استراحت میکردی کلا درازکشیده بودی سطح پاهات بلند تر بوده؟بعد تو بارداری قبلیت همون 16هفته طول سرویکس25بوده؟

سلام بانو جان ببخشید مزاحمت شدم من تازه 3ماهه سرکلاژشکمی انجام دادم.الان میخواستم بدونم وقتی استراحت ...

سلام گلم  خاهش میکنم مراحمی،من تو بارداریم سعی میکردم بیشتر سطح پاهام بالاترباشه زیرباسنم یه بالشت نازکو زیرپاهامم موقع خواب بالشت میذاشتم.عزیزم من طی ول سرویکسم تو سونوهام مشکل نداشت ،انگاریدفعه ای اینجورمیشدم که کیسه ابم پاره میشد،یادهانه رحمم یه دفعه باز میشد.بعداز سرکلاژشکمی هم  تو بارداریم دکتر م میگفت دیگه لازم به چک کردن سروبکس نیست

سلام بانو جان مرسی که انقد اطلاعات خوبی دادی و باعث شدی که انقدر امیدوار برای بارداری موفق بشم من هم شرایطم مثل شما هست  فقط ای کاش زودتر این مطالب رو می خوندم چون تقریبا ده روزی میشه که در ۲۰هفته دخترم رو از دست دادم با اینکه سرکلاژ هم شده بودم ولی اطلاعی از سرکلاژ شکمی نداشتم این سومین سقط من بود که اتفاق افتاد، ای کاش یه دکتر خوب که تو این زمینه تخصص دارن و  در تهران هستن معرفی کنین. بهم دکتر سهیلا عارفی رو معرفی کردن ولی نمی دونم کارشون تو این زمینه خوب هست یا نه!

سلام بانو جان مرسی که انقد اطلاعات خوبی دادی و باعث شدی که انقدر امیدوار برای بارداری موفق بشم من هم ...

سلام عزیزم اوا از همه تو غمت شریکم چون تا کسی تجربش نکنه نمیتونه بفهمه چقد سخت هست.هنچز که هنوزه غمشو فراموش نکردم.ولی اللن خداروهزا بارشکر میکنم برا داشتن گل پسرم و دعامیکنم دامن شما و همه منتظرا سبز بشه.عزیزم دوست نی نی سایتی من نسترن۳۴ پنج شنبه شب زایمان کرده ایشون تهران هست و مثل من سرکلاژ شکمی شده و خداروشکر پسرش بدنیا اومده.ابشون تهران پیش دکتر آصف جاه عمل کرده .من از دکترای تهران خیلی اطلاعاتی ندارم.ولی هر کمکی ازدستم بربیاد پیام بذارید جوابگو هستم.اینشالا زودتر دامنت سبزبشه

سلام گلم  خاهش میکنم مراحمی،من تو بارداریم سعی میکردم بیشتر سطح پاهام بالاترباشه زیرباسنم یه با ...

ممنون بانو جان ببخشید سوال زیاد میپرسم 😔دستشویی خودت میرفتی یا لگن میذاشتن برات؟ طبیعی باردار شدین یا بادارو؟ 

ممنون بانو جان ببخشید سوال زیاد میپرسم 😔دستشویی خودت میرفتی یا لگن میذاشتن برات؟ طبیعی باردار شدین ...

خواهش عزیزم,نه خودم میرفتم دسشویی فرنگی و حموم که میرفتم رو صندلی پلاستیکی مینشستم.من طبیعی باردار میشدم عزیزم.هرسوالی داشتی درخدمتم گلم