2777
2789
عنوان

موندم عروسی بگیرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 120 پست
خیلی سخته ولی بخدا نه عقدی داشتم و نه چلگی و نه عیدی میگم ولش کن حالا اینم نداشه باشم فقط برم سره زن ...

آره عشقم می‌دونم سخته.  منم تقریبا یکساله عقدم ولی با این تفاوت که جشن عقد مفصلی داشتم

با این حال هم دلم نمیاد بدون عروسی برم آخه واقعا عروسی یه چیز دیگس مگه ما چند بار توی عمرمون عروس میشیم که از اینم بگذریم؟؟؟ 

ببخشید ولی الان مثلا چرا عقد داره اذیتت می‌کنه؟!

اگه دوست داشتی بگو راهنماییت کنیم حل بشه 

بازم هر طور خودت میدونی 

من که خودم نمیتونم از عروسی بگیرم شااااید مجبور بشم بی عروسی برم اما همیشه تو دلم میمونه 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
عزیزم درکت می‌کنم منم شرایطم مثل توعه ولی باور کن همینایی که میگن برو سر زندگیت ، اگر خودشون توی هم ...

چرا فکر میکنید هیچ کس همبنطوری نمیره؟؟ خیلیا میرن چون شما نمیری دلیل بر این نیست که خیلیا نمیرن

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ازاونا بودم که میگفتم عروسی نمی خوام وباپولش بریم سفرخارج ازکشورولی مادرشوهرم گفت نه ارزودار ...

دقیقا مثل من، منم میگفتم بابا من آرزوی عروسی نداشتم توروخدا بذارید پولمون رو بذاریم خرج زندگی کنیم، خرج خونه و ماشینی که نداریم و با یه آتلیه و یه سفر بریم سر زندگی ولی اونا آرزوی عروسی پسرشون رو داشتن😑😑الان چند سال میگذره اونا به آرزوشون رسیدن ما هنوز تو خرج زندگیمون موندیم، ای کاش یه کم فکر سختی کشیدن بچه ها بودن

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...
اگر گرفتن جشن عروسی خیلی برات مهمه صبرکن اگر میتونی از خیرش بگذری،برو سر خونه زندگیت من جشن نگرفت ...

اینجا رسمه دوسال سه سال حتی تا پنج سال عقدن منکه تحمل ندارم نه اصلا واسم مهم نیست فقط نمیخام باز واسم حرف درست کنن دختره هول بود

میگم برم یه ارایشگاه و اتلیه و تموم به نظرت اینطورم بده؟ 

ن عزیزم بد ک نیس

سالگردم نمیتونید جشن بگیرید؟

اخه میمونه تو دل آدم 

دلم نمیاد اصن بگم جشن نگیر

اینایی ک میگن نود درصد خودشون جشن داشتن

بنظرم خیلی ی جوریه☹

راستی چرا دوسال واکسن ک تا پاییز درست میشه تا زمستونم تولید انبوهشه کاش یکم صبر کنی

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

عروسی گرفتن حماقت محضه خودت برو دودوتا چهار تا کن !!! یه مشت فامیل بلا نسبت نفهم هرکار کنی پشتت حرف میزنن تو عقد نمون...پشیمون میشی من خیلیراز فامیلامون بدون عروسی رفتن سر خونه زندگیشون هیچ اتفاق بدی هم نیوفتاد....فقط برو آتلیه عکس بگیر که شیرینی این روزا به یادت بمونه....

یه کار دیگم میشه کرد

الان برین سر خونه زندگیتون البته لباس عروس و اینا سر جاش

بعد هر زمان ک جاریت عروسی گرف

توم عروسی بگیری باش😅🤦🏻‍♀️

البته اگه نی نی نداشته باشی تا اون موقع

آدم امن زندگی آدم ها باشیم...🦋

ببین بااین وضعی که به وجود اومده کرونادحالا حالاها هست تمومم بشه بازم طول میکشه مردم جرات حضور در مراسماتو کنن اینجوری جاریت ۲  ۳ سال دیگه بلاتکلیف می مونه 

پول عروسی رو کامل از شوهرت بگیر و برا خودت طلا بخر نگهدار عوض عروسی 

😐😐😐
اینجا رسمه دوسال سه سال حتی تا پنج سال عقدن منکه تحمل ندارم نه اصلا واسم مهم نیست فقط نمیخام باز واس ...

وای چه رسم بدی😰

البته فامیلِ خودمونم کم‌کم ۱سال میمونن عقد

اما من قرق شکنی کردم،۶ماهه رفتم خونه‌ام

گور بابای حرف مردم،بزار بگن 

مهم این بود که اعصاب خودم راحت شد،چون تو عقد با مادرشوهرمینا خیلی کنکاش داشتیم

چرا فکر میکنید هیچ کس همبنطوری نمیره؟؟ خیلیا میرن چون شما نمیری دلیل بر این نیست که خیلیا نمیرن

من نگفتم هیچ کس نمییره. پیاممو دوباره بخونید متوجه میشوید

بله ضمنا کسایی که براشون مهم نیست راحت میرن

ولی ماهایی که برامون مهمه نمی‌تونیم با حداقلش خیییلی برامون سخته

لطفاً از بیرون به ماجرا نگاه نکنید

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

عزیزم خرجی که میخوای برای عروسی کنی برای خودتون و زندگیتون خرج کنین مردم که بهترین عروسی هم بگیری بازم یک ایراد میزارن روش..پس چه بهتر لباس عروس بپوشی،آتلیه و باغ هم بری عکس بگیری بری سر زندگیت

میگم برم یه ارایشگاه و اتلیه و تموم به نظرت اینطورم بده؟ 

خیلی هم خوبه همین کار کن .ان شاءالله سالروز عروسیت یه جشن خانوادگی بگیر .حامله شدی هم می تونی جشن بگیری ما برای اولین حرکت بچه برای زن حامله جشن می گیریم .

یه شام خانوادگی بین خانواده خودتون و شوهرت به سلامتی و دل خوش برین سر خونه و زندگیت. 

معلوم نیست شرایط تا کی اینجور باشه .گفتند با شروع گرما کم میشه .ما که جنوب هستیم وضعیت افتضاحه 

آره عشقم می‌دونم سخته.  منم تقریبا یکساله عقدم ولی با این تفاوت که جشن عقد مفصلی داشتم با این ...

چون تحمل از دوری شوهرمو ندارم بخدا یه روز نمیبینمش دلم میخاد بترکه یا که الان بقیه خیلی تو زندگیم دخالت میکنن منم اول مثه شما میگفتم عقده میشه واسم ولی الان میگم بدرک فقط برم خونه خودم اگ نرم باید تا یه سال دیگ هم صبر کنم