2777
2789
عنوان

موندم عروسی بگیرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 120 پست
ن عزیزم بد ک نیس سالگردم نمیتونید جشن بگیرید؟ اخه میمونه تو دل آدم  دلم نمیاد اصن بگم جشن نگ ...

عاقا از کجا میدونی تا پاییز واکسنش هست و زمستون تولید انبوه؟!

آدم امن زندگی آدم ها باشیم...🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تحمل از دوری شوهرمو ندارم بخدا یه روز نمیبینمش دلم میخاد بترکه یا که الان بقیه خیلی تو زندگیم دخ ...

آره بخدا منم همین مشکلاتو دقبییقا دارم 

اما می‌دونی چیه... 

میترسم بعدا پشیمون بشیم چرا خشک و خالی اومدیم سر زندگی مون 

آخه قشنگی و شور و ذوقش به عروسیه

لطفاً مخالفا هم منوریپلای نکنند نظرمو گفتم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
مرسی ک درکم میکنی گلم اگ تا بعد محرم کرونا نره همینجوری میرم سره خونه زندگیم

ان شالله خوشبخت بشین و ااتفاثت ب بهترین شکل براتون رقم بخوره

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

ببین خودت چجور ادمی هستی.برا بعضیا عروسی به شدت مهمه.مثل خودم.دوسه سال که سهله بیشترشم میتونستم منتظر بمونم برا جشن عروسی گرفتن.ولی برا بعضیا مهم نیس مثلا امشب عروسی جاریمه.خودش گفت جشن مهم نیس برام.ارایشگاه و اتلیه و کلیپ کافیه

آره بخدا منم همین مشکلاتو دقبییقا دارم  اما می‌دونی چیه...  میترسم بعدا پشیمون بشیم چرا ...

منک اگ کرونا تا بعد محرم نره واکسنش درست نشه میرم سره خونم انشالله که پشیمون نمیشیم

بنظر من برو سرخونه زندگیت ولی نه اینجور خشک و خالی. آرایشگاه برو لباس عروس بپوش یه کلیپ عروسی تو بهترین باغ بگیر کلا یه فیلم خوب بشه برات. حالا یه شام تو تالار نداری  فقط. من که اگه برمی گشتم به عقب همین کارو میکردم حالا چه کرونا باشه چه نه. پول اون تالار رو صرف فیلمو عکسام میکردم

استارتر عزیزم

من زمانی که عقد بودم ، اصلا تمایل به عروسی نداشتم و تمایل داشتم لباس و آرایش داشته باشم و برم آتلیه و یک سفر داشته باشم به جای مراسم عروسی ، ولی همسرم و خانواده شون قبول نکردن ، عروسی خیلی خیلی مفصلی داشتم از همه نظر برام سنگ تموم گذاشته شد 

هر کس روحیه و خصلتی داره ، من توی زمان حال زندگی می کنم ، اینطور نیستم برم به گذشته و خاطرات و زنده کنم ، باور بفرمائید اصلا و ابدا یکبار هم بعد از عروسی م و گرفتن فیلم و عکس ، نگاهی بهشون ننداختم 

ولی بارها با خودم گفتم ای کاش عروسی نداشتم و اون هزینه صرف کارهای دیگه می شد 

من اعتقادی به پشیمون شدن توی این موارد ندارم

نمیخوام بهتون پیشنهادی بدم که منصرفتون کنم از عروسی گرفتن ولی خب فقط تجربه خودم و عرض کردم خدمتتون 

بی شک من اگه بر می گشتم به گذشته ، به هیچ عنوان نمیزاشتم مراسم عروسی برگزار شه 

مانا باشید دوستم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
ببین خودت چجور ادمی هستی.برا بعضیا عروسی به شدت مهمه.مثل خودم.دوسه سال که سهله بیشترشم میتونستم منتظ ...

واسم مهم بود ولی دیگه نیستش یعنی ارامش خودمو وشوهرم در اولویت قرار داره تا به عروسی