2777
2789
عنوان

موندم عروسی بگیرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 120 پست

من یه سوال داشتم از عزیزانی که میگن ارایشگاه برو اتلیه برو لباس عروستم بگیر خب اینم که مثه خرج عروسیه فقط یه شام و تالار میمونه که اونم از کادویی که واست میذارن یکم بالا پایین درمیاد دیگه 

من پسر خالم دوروز دیگه عروسیشه. اکثرا یا نمیرن یا تو رودربایستی موندن و میرن. آخه تو این وضعیت خدایی واسه همه سخت شده چه دختر پسر. چه فامیلا که نمیدونن چیکار کنن. الان خودم اصلا روم نمیشه به خالم زنگ بزنم تبریک بگم و بگم که نمیایم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسر خالم دوروز دیگه عروسیشه. اکثرا یا نمیرن یا تو رودربایستی موندن و میرن. آخه تو این وضعیت خدایی ...

دیشب اخبار گفت یکی عروسی گرفته خود دوماد کرونا گرفته . 

خدایی به فکر خودشونم نیستن

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
من یه سوال داشتم از عزیزانی که میگن ارایشگاه برو اتلیه برو لباس عروستم بگیر خب اینم که مثه خرج عروسی ...

من عروسی نداشتم اتلیه رفتم ولی لباس عروس نپوشیدم

ولی یادمه همون مزونی که ازش لباس خریدم واس مهمونی خونه رفتتم گفت لباس عروس واس اتلیه دارن لباسایی که واس عکس خوبه ولی  واس جلو بقیه یکسری ایراد داره واس همین ارزونترم هست و ساعتش هم خیلی کمتره دیگه تا فرداش دست طرف نیس اتلیه برگرده لباسو میاره

البته بازم هزینش زیاده منکه همینم نگرفتم

من یه سوال داشتم از عزیزانی که میگن ارایشگاه برو اتلیه برو لباس عروستم بگیر خب اینم که مثه خرج عروسی ...

یا امام زیبایی ها😅😅مگه لباس عروس و اینا رو ادم برا مهمونا میگیره؟!؟ مگه برا خودش نیس؟!؟! 

آدم امن زندگی آدم ها باشیم...🦋

منکه عروسیم 11 تیر بود فقطم میخواستیم فامیلای نزدیکو دعوت کنیم همه هم میومدن ولی بخاطر حال بقیه منو همسرم باهم تصمیم گرفتیم کنسلش کردیم درسته هیچوقت از یاد نمیره ولی مجبور بودیم یکروز شادی ما از باعث فوت یکی بشه هیچوقت بخشیدنی نیست البته ارایشگاه رفتم و باغ عکس و فیلم گرفتیم اومدیم خونه قربونی کشتیم بعدم فقط خانواده منو همسرم رفتیم رستوران شام خوردیم ک البته اونشم درست نبود