2777
2789
من هنوز کنکور ندادم..کنکوری۴۰۵ام🫠

خوبه که از همین الان این شایعات رو باور نمیکنی دمت گرم واقعا

سال کنکور خیلی این حرفا رو میزنن که با میانگین درصد پایین معدل فلان فلان رشته میاری همش کشکه

من معدلم ۱۸.۷ تراز ۸۹۰۰ دادکنکورم تراز ۷۵۰۰رتبه ۸ هزار منطقه یک پیراپزشکی میشد انتخاب رشته نکردم الب ...

شما پرستاری قبول نشدی ؟ 

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که از همین الان این شایعات رو باور نمیکنی دمت گرم واقعاسال کنکور خیلی این حرفا رو میزنن که با م ...

نه بابا میدونم اوضاع از چه قراره بقیه هم اگه باور کنن فقط میخوان یه دلیل پیدا کنن خودشون توجیح کنن کم بخونن

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

دوست من با معدل کمتر از این رادیولوژی اهواز اورده

بومی استان بودن خیلی مهمه، پزشکی تعهدی فقط بومی پذیریه، بله مثلا امسال ظرفیت استان سیستان ۱۰۰۰ نفر بوده پزشکی تعهدی و من میشناسم طرف با تراز ۷۹۰۰ پزشکی اورده، ولی این فقط برای یه سری استانای خاصه ظرفیت پزشکی تعهدی استان من تو یه سال از ۳۳۰ نفر رسید به ۱۸۰ نفر و دست منی که با محاسباتم فکر میکردم پزشکی تعهدی میارم موند تو پوست گردو، رو هیچکدوم از اینا برنامه ریزی نکنید

خدایی اطلاعات غلط ندید من دوستام که پزشکی آوردن امسال کارنامه هاشونو دیدم خیلیا با معدل 18و خورده و ...

ربطی به معدل نداره 

یکی بخاطر سلامت و هویت معدلش این شده 

یکی بخاطر فارسی و زبان 

خوبه که از همین الان این شایعات رو باور نمیکنی دمت گرم واقعاسال کنکور خیلی این حرفا رو میزنن که با م ...

میدونی برا فیزیو تقریبا چه ترازی لازمه هم برا کنکور هم معدل

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

دندون علاقه داشتم اصلا نمیتونستم قیدشو بزنم🥲دوماهه شروع کردم برا کنکور خیلی تو ازمونا پیشرفت کردمرا ...

ایشالله قبول میشی 

اره عزیزم روزانه حداقل 6 ساعت باید بخونی کلا رشته های پیرا هم باید براشون خوند ولی نه اونقد که بمیری

حرفت درسته 

پرستاری آورده بودی ؟

من پرستاری نزدم اصلا، رادیولوژی نیووردم انتخاب بعدیم هوشبری بود اونو اوردم، البته من دانشگاه تیپ ۱ انتخاب کرده بودم، شاید دانشگاه سطح پایینتر قبول میشدم

میدونی برا فیزیو تقریبا چه ترازی لازمه هم برا کنکور هم معدل

نه من زیاد از فیزیو اطلاعی ندارم حقیقت

زیاد هم دنبال این اطلاعات نباش بهترین خودت رو بذار و مسیرت رو ادامه بده اینکار باعث استرس میشه گاهی

من پرستاری نزدم اصلا، رادیولوژی نیووردم انتخاب بعدیم هوشبری بود اونو اوردم، البته من دانشگاه تیپ ۱ ا ...

چی شد آخر سر