2777
2789
عنوان

خون در ازمایش ادرار خواهشا بیایین

135 بازدید | 29 پست

تو ازمایش دکتر گفته خون دیده رفته سونو داده دکتر گفته ورم کلیه تو سونو نوشته کیست پری پلویک داره

به نظرتون خطرناکه؟؟؟علت خون تو ادرار خطر داره خیلی نگرانم خواهشا اگه میدونین جواب بدین

تو ازمایش گفته تیروئید هم داره کم خونم هست

کلا اب هم کم میخوره چایی بیشتر میخوره

خواهشا جواب بدین نگرانم

دیگه تو جواب مشخصه گفتهمن اون اوایل بعد ازدواج خون تو ادرارم بود عفونت بود

خیلی نگرانم چیز بدی نباشه تو نت میزنم چیزا خطرناکی میاره

اخه اگه عفونت بود خو دکتر عمومی میگفت یا معلوم نیست تو ازمایش؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از استرس نمیدونم چه کنم میترسمم برم دکتر

حتما برو برای خون در ادرار نمیدونم چه دکتری دقیقا ولی برای تیروئید حتما برو دکتر غدد باید دارو مصرف کنید

نگفت تیروئید تون چند هست ؟؟؟

حتما برو برای خون در ادرار نمیدونم چه دکتری دقیقا ولی برای تیروئید حتما برو دکتر غدد باید دارو مصرف ...

خیلی نگرانم نمیدونم چه کنم اخه تو نت خون در ادرار چیزای خطرناکی نوشته

نه خطر داره تیروئید؟؟؟

کنترل بشه نه اما اگر کنترل نشه و بع عدد ۱۱ تا ۱۴ برسه ( بسته به شرایط شخص باید جراحی بشه )

و جدا از این تو سیستم بدن هم تاثیر داره اوایل سال دوستم رفت برای جراحی ۵۰ میلیون هذینه اش بود با بیمه تامین اجتماعی

پسر منم داره دارو مصرف میکنه

الکی استرس نگیر هر کی میاد تجربه خودشو میگهواقعا شاید چیز مهمی نباشه و بی خود حرص خوردی

امروز کلا از استرس نمیدونم چه کنم حالم خراب شده ازمایش خودم نیست برا مامانم هست

خیلی نگرانم تو نت هم میزنم بیشتر میترسم میترسم برم دکترم