2777
2789
عنوان

موندم عروسی بگیرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی بگیر . رفتن سر زندگی همچین آش دهن سوزی نیست الان شوهرت بیشتر دنبالته تا وقتی که بری خونش. دوسا ...

من اخلاقم اینجوری نیس جانم شوهرمم دیگ طاقتش تموم شده طفلیرو خیلی اذیت میکنن 

من خودمم اولا عروسی خیلی دوست داشتم ولی الان اسمش میاد چندشم میشه

عزیزم این جوری نگو

بهت حق میدم که ناراحت باشی کدوم دختری دلش عروسی نخواد اما به قول دوستان عزیزمون لباس عروس بپوش آرایشگاه وآتلیه وکلیپ عالی داشته باش درحد پدر ومادر وخواهر برادر یه جشن کوچولو خودمونی بگیر برو سر خونه زندگیت ان شالله  خوشبخت بشی اتفاقا قدرت مانور بهتری داری از نظر هزینه برا لباس وآرایشگاه وآتلیه چون خرج عروسی سنگین نداری برا فامیلها هم گیف بفرستین خیلی شیک ومجلسی ولله خوشحال هم میشن که با این اوضاع تو معذوریت قرارشون ندادین. مطمعنا دعای خیرشون بدرقه زندگی سراسر نور وامیدتون خواهد بود.

بحث مرگو زندگیه به عذاب وجدان بعدش نمی ارزه

من با خودم میگم عروسی بگیرم خدانکرده یکی مریض شه جواب خدارو چی بدم اصلا خودخواهیه ک بیام عروسی بگیرم بنده های خدا تو رودرایسی بمونن و بیان چه از اون عروسی

دوستان چرا فکر میکنید همه عروسی داشتن؟ هرکیم میگه بدون عروسی میشه خودش داشته و حاالا اینارو میگه؟ یا ...

هرکی اطراف خودشو میبینه میگه

من تو کل اقوام دوست آشنا ی نفرم ندیدم بدون عروسی بره سر خونه زندگیش

مگه تو این کرونا اونم یکی از اقوام دوره ک قراره بعد کرونا مراسم بگیرن ولی فلن زندگی مشترکو شروع کردن

عزیزم کسی دروغ نداره بگه ک

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
خیلی سخته ولی بخدا نه عقدی داشتم و نه چلگی و نه عیدی میگم ولش کن حالا اینم نداشه باشم فقط برم سره زن ...

حتما برو ارایشگاه و لباس عروس بپوش و آتلیه کلیپ ..... عکس بگیر 

با خانواده هاتون شام داشته باشید

ما بقی پولم برای خودت طلا بخر