2777
2789

اولی ک ۱۰سال ازم بزرگتره ۲۷سالشه

وااااااقعا عاشقانه همو دوس داریم

ولی بعضی وقتا خیلی بد دهن و بداخلاقه

خانوادش خیلی پشتشن

فوق دیپلم برق داره

سربازه و هیچی نداره جز ۷۰ میلیون پول توی بانک

خودشو خانوادشم همش میگن خونه‌ای ک مامان باباش توشن قراره بعدن برسه ب ما اگه ازدواج کردیم

خانوادشم خیلی دوسم دارن

حالا نفر دوم کسیه ک خودم هیییچ علاقه‌ای بهش ندارم

مغازه لباس فروشی داره و وضع مالیشون خیلی خوبع و ماشین و خونه و باغ و اینا دارن

۲۳سالشه

چیزیش ب دلم نمیشینه ولی دوستام میگن بخاطر وضع مالیش انتخابش کنم چون زندگی با این اوضاع مالی تو این مملکت خیلی سخته

شما اگه بودین کدومو انتخاب میکردین بخدا خیلی خستم😔😔😔😔

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم ۱۷ سالگی ازدواج نمیکردم ولی دومی 

منم قرارنیس الان ازدواج کنم

ولی چجوری عشقمو فراموش کنم😔

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔

بخاطر پول زنش نشو .ببین کدوم باایمان ترو خوانواده دار تر و بااخلاق تره

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
اولی این روزا اختلاف سنیا چهل ساله ده سال ک چیطی نیست

خب بداخلاقیا و نداریشو چیکارکنم😔

منم قرارنیس الان ازدواج کنم ولی چجوری عشقمو فراموش کنم😔

کسی ک تو ۲۷ سالگی به هیچ جایی نرسیده و مامانیه و بد دهن بعد از ازدواج بدترم میشه

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم